Kanske inte...

Jag har absolut släppt allting om filmen vi gjorde för nästan ett år sedan. Hum, kanske inte trots allt.
De första jag tänkte på när jag såg P!nks nya musikvideo var "våran film var väll inte så hämsk?". Hjälp, jag måste värkligen släppa de här. Hursom hällst är den här filmen MYCKET värre och MÅNGA fler personer ser på den. Bara så att ingen missförstår mig: Jag gillar videon och älskar låten, det är bara de att jag tycker att våra lärare är lite...
Iallafall, de "hämska" är 2:25 till 2:50

Tja, nu går de inte att ladda upp videon men bilden är en länk

Hum, inte min dag! bilder gick inte häller att ladda upp. Kanske de här [LÄNK]

Ny måste-ha-bok

Nu har jag hittat en bok som jag måste läsa så fort den har släpts: Beastly, ett odjur av Alex Flinn. Det är en modern sjönheten och odjuret saga, och raka motsatssen till Twilight. Den här boken handlar om äkta kärlek och sjönhet på insidan, vilket huvud personen Kyle inte har.

Vi vet vad Skönheten tyckte om Odjuret - men hur var det för Odjuret?
Kyle Kingsbury är rik, skitsnygg, elak och egoistisk. För honom är det självklart att han ska väljas till den populäraste killen på skolbalen och få hångla med den snyggaste tjejen resten av natten.

Man behöver inte vara ett geni för att fatta att det inte blev som han tänkt
Den kommer även ut på film.


Elin♥


...

Bara några dagar kvar på lovet. Jag har haft ett bra lov.
I julklapp (jag vet att det är lite sent) fick jag en print/kopiator/scanner så nu har jag scannat in några av mina teckningar och photoshopat de. Jag fick också två böcker Fjärilen, av Sonya Hartnett och Jokern av Markus Zusak. Jokern läste jag ut ganska snabt. Jag har längtat efter att få läsa den ganska länge och den var tillcohmed bättre än jag hade väntat mig, så nu har jag en ny bok på min lista över favoritböcker.
Igår mailade jag också Haninges bibliotek för att försöka få en praoplats hos dom.

♥Elin♥


RSS 2.0