Hemma! i 32 timmar

Idag kom jag hem efter en hård arbetsvecka i Småland. Sex timmar med tåg tog det. Trots att jag har haft det bra och träffat många trevliga människor saknade jag hem och min familj.
Jobbet var det tråkigaste man kan tänka sig. Från 7 till 16 stod jag framför en maskin som tryckte ut plastsaker. Mitt jobb var att ta ut dem, leta efter defekter och lägga de bra i en låda. Om någon vill ha det jobbet nästa år kan jag fixa det åt er.
För övrikt var det en bra vecka, jag och min kusin bodde själva till ons.kväll och vi åkte till Ullared på fredagen (igår) efter jobbet, vi slutade tidigt. hittade lite grejer, både till mig själv och lite saker som min lillasyster bad om.
 
Jag kommer faktiskt bara vara hemma i ungefär 32timmar, för i morgon kväll åker jag till Gotland. Men eftersom jag vill ha med mig datorn kanske det kommer något inlägg innan aug.

Nu sticker jag

Ungefär en timme kvar innan mitt första tåg går. Allt är packat och klart inför min vecka till Småland och det mesta är förberett till Gotland. Tänkte bara säga hej då för nu. Ses när jag är tillbaka, eller hittar en dator.

RSS 2.0