dagens citat 31 maj -10

Bilder fångar ögonblick som du kan
vårda för alltid

♥Elin♥


Godmorgon

Godmorgon... eller de är väll inte morgon längre.
Sitter och lysnar på några låtar som kommer att vara med på showen som våran skola kommer att ha. Just nu är de Broken Strings.
Snart har vi gått ut 7:an. De är bara showveckan, då de inte är några lektioner, och sen ska våran klass ut och typ kampa. Då är de väll v. 23. den sista dagen kommer vi att vara på kvarnängen, vår kommuns stora idrotsplats, och då är de fotbollsturnering mellan klasserna. Sen på torsdan är de skolavslutning.
De här skolåret har ju gått hur snabbt som helst.
Nästan här ;)

Elin♥

dagens citat 25 maj -10

Du vet väll om att Du är världefull
att Du är viktig här och nu
att Du är viktig för Din egen skull - för ingen annan är som Du


♥Elin♥


Uchiha

Okay tänkte typ visa några bilder på två bröder som eee ja... den älsta av dom dödar alla i hans familj utan den andra. Den älsta heter Itachi och den andra Sasuke...
Sasuke gör allt för att få döda Itachi. Han offrar typ sitt liv för att få döda Itachi. Iaf här är bilder på dom när de var små tills de blir äldre. Jag råkar ha sett en bild som hade varit bra som sista bild men om någon av er har tänkt att se serien så kommer jag att förstöra suuuper mycket!! som jag råkat gört för mig själv. Ok jag kan ju råkat skriva lite för mycket, men men... här kommer bilderna.

HannaH

google pacman!

tjo! för er som missade att man kunde köra pacman på google igår så kan jag göra er glada NI KAN FORTFARANDE GÖRT! om ni söker på google.com/pacman och sen trycker på Inser coin så kan ni spela, HAHAHA! I går så behövde du bara gå in på google för att det skulle komma upp. Jag tror att de hade det för att pacman fylde 30år igår =)
HannaH

Ett anurlunda citat, 24 maj -10

Blev bara tvungen att visa den här. Den är så fin på sitt sätt.
♥Elin♥

Alla skolor har dom: dom vackra skitstövlarna.
Dom talar om för dig att du är mindre värd.
Och ibland tror du de har rätt.
Du går i den svåra skolan.
Du lär dig de viktigaste sakerna.
Och du blis bättre än dom.
Det här går över. Jag lovar.
Räta på ryggen nu.
Jag hejar på dig.

GRATTIS ELIN!!!!

HannaH

dagens citat 19 maj -10

There's always that one person
that will always have your heart
You never see it coming
cause you're blinded from the start
// Usher

Från låten My Boo, jätte bra låt tycker jag, ♥Elin♥


=)

Jag tycker att det här klippet är kul. Ni får kolla vad ni tycker HannaH

SÅ mycket...

De är SÅ mycket i skolan just nu. Man kan tro att vi ska trappa ner, men icke! Vi har matte prov imorgon och engelska prov på torsdag. Tills idag hade vi 15ord i läxa och nästa onsdag har vi läxförhör på syror och baser, roligt... eller inte!
Men, men. När allt de här är över kommer vi antagligen att se tillbaka och tänka "men de var ju inte så hämskt", typ.
Hum, Elise och Hannah har vist inte bloggat på länge märker jag nu.

♥Elin♥

Snart...

Gissa vilka som just sprungit lunken på 7.3km. Jag och Elise, och alla andra 7-9 i vår kommun, typ. 6orna springer 5km. Har duschat och dricker ice-coffe nu.
Hannah (den förädaren) lämnade oss kvar medans hon åkte till Gotland med en annan kompis. Livet är SÅ orättvisst! Men jag kan inte klaga eftersom jag själv kommer att åka om någon månad. Men till skillnad från Hannah gillar jag Gotland. Jag och min familj åker dit en gång om året eftersom världens bästa släkt bor där (min alltså:)).
Nu har vi 4dagar ledigt!!! Tack för de den kristnakulturen, utan er skulle vi inte ha kristihimmelfärdsdagen. (Jag är inte kristen. De är inget fel med den men, ja ni fattar...)
Nu är de bara några veckor kvar av vårat 7år i grundskolan, de ska bli så skjönt med sommarlov. Men innan de har vi 2prov, i matte och engelska så en del av ledigheten kommer antagligen att gå åt att plugga. Jaja.

♥Elin♥

dagens citat 9 maj -10

De är fantastiskt
när två människors muser

kan  dansa tillsammans // Melissa Marr

♥Elin♥


Melissa Marr

Jag har äntligen hittat Melissa Marrs andra bok Under Din Hud på vårat bibliotek :D
Jag läste den första för evigherter sedan och älskade den. De är en fantasy berättelse, men inte en liten sött saga om feer eller så. De är ganska mycket drama och kärlek också.
Den första boken, Mer Än Ögat Ser, handlar mest om Alisinn och hennes historia medan den andra handlar om hennes kompis Leslie. Den utspelar sig såklart efter den första, men de går ändå in i varandra på ett jätte skickligt sätt. Ja, ni fattar om ni har läst dom.
De är verkligen beroende framkallande, tycker jag.
Jag dyrkar Melissa Marr som en gudinna, en helt fantastisk föfatarinna :D
          
Mer än ögat ser                 Under Din Hud

♥Elin♥

p.s
Om ni vill veta så kommer den tredje boken, Berusad Av Evigt Liv, ut 9september. Tror att den kommer att handla mer om Seth, en av mina fav. personer. Jag kommer självklart läsa den d.s


TWILIGHT

twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight tswilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilightw twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight tsilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight twilight
HannaH

#"@£(/&%€$£{]

Jag är så arg!!!!!!!!!!
Några klasser från vår skola skulle gå och se på en förestälning på kulturskolan i vår kommun. Förestälningen var en hylning till Michael Jackson och hete "King of Pop". Den var grymt bra, men de kanske bara var för att jag kände ganska många som var med.
De är på publiken jag är arg på! När de medverkande skulle tacka var de jätte många från publiken som reste sig och gick. Och jag vet att de var många från min klass. De är så "%#@£$ RESPEKTLÖST.
De har kämpat för showen vi såg och mer än helften som såg på hade inte fem extra minuter att klappa händerna! De är så ?(¤&][{€#
De kanske bara är jag som tycker de men de är fortfarande respektlöst.
Alla borde ha hjärna till att förstå att man inte bara går så där! Nä just de, hälften i min klass är ju hjärndöda, de märkte jag idag.
Av alla låtar som de spelade stämde "They don't care about us" bäst in från deras synvinkel.
Ahhh, %¤#$€}#@
Förlåt att jag tar ut min ilska på er.

Elin

dagens citat 3 maj -10

Do the thing you love more than anything.
 You might become a bit unpredictable but you'll be happier then ever.
Thats for sure!
 You only have one life to do whatever you want with.

♥Elin♥


valborg!!

Igår var det valborg och jag hade inget att göra men på eftermiddagen messa clara och fråga om vi skulle hitta på något. det var iallafall att vi gick till alporto och käka middag och sen gick vi till willy´s och köpte godis och cips. och sen gick vi till filmis och hyrde film. heybaberiba vart det vi kände att vi ville ligga och skratta resten av kvällen. fast när vi skulle hyra filmen sa han att vi måste ha legg så vi vartsom ett ?. men sen kom jag ihåg att jag hade mitt leg. men det funkade inte så jag fick säga addres och såna saker så vi kunnde iallafall hyra filmen!!
den var jätte kul!! det här var det roligaste tyckte jag!!!!



LOVE

Naruto

I går (eller i dag fast tidigt och i går kväll) spelade jag Naruto med Dylan och hans kompis. Det var kul :) jag var ganska bra och lärde mig nya attacker och sånt. =) =) =) =) Måste spela mera i kväll. Vi kör emot varandra så att vi dödar varandra, på spelet.
HannaH
ps. Jag skrev det här inlägget igår men råkade radera det och orkade inte skriva om det .

RSS 2.0