Regn

Det regnar super mycket idag! Har varit i sthlm idag och gått i affärer :P ok men det va kul :) Och nu är jag hemma och har trizzzt. Chattar lite me min kusin på fb. Sen fick jag för mig att det var länge sedan jag skrev ett inlägg. (vi ska inte ens prata om elise!)
Alla värkar ha så mycket att göra nu när det e sommar. Det e typ bara jag som e hemma av mina kompisar. Ok jag vet inte om Elise är hemma. Kanske får hitta på nått me henne fall hon e det. Fast jag kommer ha fullt upp i hella två dagar nu haha okay det är inte så långt. Men mina föreldrar ska ha nån fest så imorgon ska vi städa och på lördag är festen :p sen måste vi nog städa dan efter med, så tre dagar :/ hoppas att det inte regnar på lördag för då måste vi vara inne och det e jobbigt när det är så mycket folk och vi har ju planerat att vara ute. Men vi bor i Sveige man vet aldrig vilket väder det kan tänkas vara.
Idag kom Naruto shippuden episode 170 men jag tänker kolla på senare ikväll. Sparar det :)
Jag har så tråkigt på kvällarna nu för mamma och pappa e trizzzta och lägger sig tidigt, och nu sommarjobbar Dylan så han lägger sig typ runt 23.00 för han ska upp klockan 05.00. Så då är det bara jag som är uppe och det e så trizzt så jag går typ och lägger mig klockan 01.00 eller typ 01.30 och jag kan ändå inte sova för jag e inte van vid att lägga mig så tidigt. För jag brukar sitta å spela med Dylan på kvällarna och när han går och lägger sig så finns det inget annat jag kan göra. Fast då kollar jag typ på gammla Naruto avsnitt visst de är super bra. Men nu har det kommit en dlc till Alan Wake och vi har inte hunnit spela den för han måste sova :P Och vi har inte ens vunnit deathspank ännu. Aja så ser det ut för mig. Haha skulle bara skriva ett litet inlägg om att det var dåligt väder och så blev det så här långt. Aja tjo...
HannaH

Grattis Elise!!

OK jag vet att du typ aldrig e inne på bloggen längre men det hindrar mig inte ifrån att gratta dig ;) så ha en super bra födelsedag Elise!

HannaH

Okay... hoho

HannaH

Min serie haha Deidara and Tobi


HannaH

Böcker ;)

De här tror jag blir mitt sista inlägg för i sommar. Jag kommer inte hem förren 9aug.

--------------------------------------------------------------------------------
       «BÖCKERNA SOM JAG SKA TA MED MIG»

      Mina:
Sommaren jag blev vacker av Jenny Han, serien Belly
Tunnlar av Roderick Gordon  och Brian Williams
Om du var jag av Jessica Schiefauer
The tales of Beedle the bard av J.K.Rowling
Beautiful Dead:Jonas bok av Eden Maguire, serien Beautiful dead
Skuggornas stad av Kirsten Miller, serien Kiki Strike

     Bibliotekets:
Oliver Twist av Charles Dickens
Törst av Richelle Mead, serien VampireAcademy
Fruset blod av Richelle Mead, serien VampireAcademy

Ses ♥Elin


Revolt

Jag har just sett att den tredje boken i trilogin Hungerspelen kommer ut i oktober i år. Den heter Revolt. Jag vet att jag och Elise redan har skrivit om den men dom är verkligen bra.
Någon mer somm kommer att läsa den?
Elin

Hemma från Öland

Jag kom hem idag. Har varit på ett ridläger på öland och...ridit ;)
Jag och Hamlet (hästen jag hade)
HannaH

Min ny/gammla musikstil

Nu har jag gått från att lysna på mest R'n'B till alternativ-rock och psotgrunge. Alla som känner mig vet att jag INTE!!! är någon rock-typ till sättet men vad är de som säger att jag inte kan gilla den sortens musik för de? Dessutom är rock en ganska stor musikgenre och alternativrock är inte de första man tänker på när man säger "rockmusik" (tror jag).
Från att ha lyssnat på Alexandra BurkeKeri Hilson och Akon till Takida, Nickelback, Plain White T's och Kings of Leon.

Föresten, visste ni att bandet Train är ett alternativtrockband?
Elin♥


Målar humör

Jag fick för mig att måla några eller alla akatsukis så jag gjorde det. Här är resultatet.
HannaH

Gotland

Nu har jag inte bloggat på ett tag och inte Eilse heller. De senaste 8 inläggen gjordes av Hannah. För min del har de inte varit så intresant. Jag har firat midsommar (som de flästa) hos min moamor och morfar och läst jag vet inte hur många böcker.
Jag har också hittat en ny/gammal musikstil. Jag hade den förut men sen tappade jag intresset.
NU ÄR DE BESTÄMT ATT JAG ÅKER TILL GOTLAND 15JULI
Jag längtar jätte mycket, även om vissa tycker att gotland är fjoligt (Hannah och Clara). Jag kommer inte hem förren 9augusti.
Innan dess har jag jätte mycket att göra och har inte änns börjat att packa.
Elin♥


Episode 167

Okay jag skrev förrut hur spännande det förra Naruto avsnittet slutade. Och idag kom fortsättnigen jiipppiiiiii tänker man tills det slutar för Det var mer spännande än det förra.!.!.!. Och nu måste jag vänta i över en vecka för att jag snart ska på ridläger. Så jag måste vänta super länge för att få se episode 168. Det är tur för alla som inte har kommit längre än mig för de kommer att kunna se de här avsnitten på en gång sen. Men det kommer ju att komma mer spännande saker. Nästan att jag läser vad som ska hända, men jag gört inte för jag vill se avsnittet istället.  Okej jag tänkte att det här skulle bli ett ganska kort inlägg. Det blev längre än jag trodde. Iaf börja kolla på Naruto fall du inte börjat ännu.!!!!.!.!:Q!:!::!_!;!:!_-_!_!_;.,
HannaH

Alan Wake

Dylan och jag har precis spelat klart Alan Wake. Det är ett väldigt bra spel tycker jag! det handlar om Alan Wake som är en känd förfatare. Sen så har han skrivit en bok som han inte har något minne av att han har skrivit, men allt från den boken händer på riktigt. Och hans fru Alice försvinner och han kämpar för att hitta henne och inte låta murkret ta över. Men...a jag ska inte säga för mycket för jag tror att alla vill spela spelet själva. Jag hatar och gillar slutet på spelet. Men ja alla som har xbox360 borde spela det!
HannaH

Fail!

HannaH

RSS 2.0