Tiden går så fort

Nu har det varit jul  och nyår och jag har inte bloggat på evigheter.
Första terminen i gymnasiet är över!!! Det har gått otroligt fort och det har krävts mycke hårt arbete, eller kanske inte så hårt om jag faktiskt hade börjat med jobben i tid. Tja, det får jag tänka på i framtiden...
 
Undet lovet har jag skrivit mycket (men inte på bloggen) och det har varit kul, har avslutat några projekt och börjat med några andra. Det bästa som finns är när man får insperation efter en lång writblock. Jag skriver lite fanfictiona nu och håller på och översätter dem till engelska.
Jag har ett par betareaders (som rättar gramatilk och ger feedback.) en av mina klasskompisar och två som jag inte känner men som är från engelsktalande länder. Det är lite lustigt för min kompis hade markerat mer fel än en av de engelsktalande. Jag väntar fortfarande på att den sista ska skicka tillbaka rättat och är lite irriterad för det har gått tre dagar. lång tid kan det inte ta (de tog de andra ett par timmar) och texten var inte ens lång.
Jag kommer nog inte be henne beta igen, men hur ska man säga det till henne?
 
Jag och min lilasyster fick the Sims3 övernatuligt i julklapp, så vi har spelat det mycket också. Väldigt kul, särskilt eftersom vi båda gillar att läsa fantasy. Mycke roliga grejer kom med och det är kul att kunna vara vad man vill, som vampyr, häxa eller älva.
Jag fick också akvarelfärg (profsig vattenfärg) och har exprementerat lite med de.
 
På tisdag börjar skolan igen, ännu en termin att överleva. Men först ska jag mötta upp några kompisar.
Imorgon (söndag) ska jag till sjömuseet (tror jag att det var) för att kolla på en tatueringsutstälning, där de visar gamla modeler som ankare och sånt. En kompis älskar tatueringar och jag tyckte det lät coolt så jag erbjöd mig at följa med.
Sen på måndag ska jag mötta upp mina kompisar från kinesiskan. Vi ska ätta någonstans och sen får vi se vad vi hittar på.
Men det verkar som en bra början på kommande termin och kommande år.
 
Bara för att jag inte har skrivit på länge får ni se lite av min bucketlist (jag har intet nyårslöfte)

RSS 2.0