Fint besök

Idag har vi firat mammas födelsedag, hon ville helst att det skulle vara lungt imorgon (söndag)
Jag har haft en bra dag förutom träningsvärken (tack för de Elise och Hannah). Låg länge och läste och sen kom morfar. Jag har skrivit klart syslöjdsuppsatsen, lite försent en dag eller så...
När jag kom ner till middagen blev jag glatt överaskad över att se min a-kusin(syslling, brylling eller vad alla kallar det) från Gotland också sitta vid matbordet. Hon åkte efter tårtan...
Nu är det EarthHour, och tyvär ser jag bara ett par hus i mitt område som har släckt.
Bara för att jag är lite dålig på att uppdatera just nu ska ni få ta del av en av mina favoritlåtar för stunden, så blir nu lite gladare
Little Lion man- cover med Tonight Alive

Nationella

Klara:
Svenska
Engelska (muntliga)
NO:Kemi (skriftlig)

Kvar:
NO:Kemi (Lab & ...?)
Engelska (Skriftligt & uppsats)
B-Språk
Matte

Snart är vi egenom hälften  av alla NP-prov! Än så länge har det inte varit ALLT för hämskt. Svenska och engelska-muntligt var ganska kul... så det har bara varit NO som varit plågsam.

Vi fick kolla på svenska-läsförståelsedelen idag. Man var rankad på en skalla 1-10 där 1&2 var IG och 9&10 var MVG. Det vissade sig bara vara en person bland alla 9:or som hade fått 10. JAG!!!
Jag var ganska säker på att det gått bra, jag kände det på mig och jag blev nöjd med provet. Men inte hade jag trott att jag skulle få bäst resultat.
Det var vissa spekulationer om vem som hade fått 10:an. Då sa min lärare "Vem läser mest?" Alla vände sig mot mig (jag sitter längs bak i klassrummet) "ELIN!"

KONY 2012


Hoppas att alla suckar och tänker "alla har redan sett den här". Om inte: vissa att ni har ett hjärta och kilcka på play!

Din KLANT!!!

Barn nu förtiden har ingen respekt!
På vägen till matsalen i vår skola måste man gå ner för MÅNGA trappor. När jag idag gick ner för den sista trappan och rundade ett hörn kom en pojke och sprang in i mig. Han nådde inte änns till axlarna på mig. Jag tänkte bara "ojdå" men han vände sig mot mig och skrek rakt i ansiktet på mig "DIN KLANT!" ...?
"Äh, det var ju du som sprang in i mig" sa jag och vände mig om och gick.Efter mig skrek han "MUPP!" och "DIN DJÄVUL" Vad var det som jag gjorde så fel?
Vi satt och skrattade åt den där lilla killen resten av lunchen.
Aldrig att vi skulle sktika åt någon niondeklassare när vi änns gick i sjuan! Vad har hänt med respekt för de äldre? Eller respekt i huvutaget? Tja, uppenbarligen var killen inte så smart eftersom han skyllde på mig för att han hade sprungit in i mig...
Antagligen första gången någon sagt djävul till mig. Inte änns min lillasyster säger de till mig.


RSS 2.0