idag...

Vi har skrivit noveller i skolan i två och en halv timma. Jag tror att min blev okej. Det fanns fem rubriker man kunde välja på jag kommer inte ihåg alla men dom jag kommer ihåg var en vinterdag,varför,ensam sen de andra två kommer jag halft ihåg :P jag valde rubriken varför. jag hade redan skrivit en novell men jag var tvungen att kunna den utantill för jag fick inte ha några papper med mig under skrivnigen, men det gick bra men det blev en ovanligt lång novell 12sidor :p jag får hoppas på att den var tillräckligt novellig men jag hade mycket paralellhandling i den så det fick jag med iaf :)
nu har vi höstlov också och vår sista lektion gick ju inte så bra vi råkade få en lärare att börja gråta :( jag tyckte inte att vi var så stökiga, kanske lite mer än vanlig aja sry.
i kväll ska vi ha gäster de som kommer har jag bara träffat två gånger innan.
och imorgon ska jag och Sara förbreda inför söndag :) haha jag ska kläut mig till Itachi Uchiha och hon till en demon haha det kan ju bli kul. Fast vi ska inte direkt tigga goodis men vi ska typ gå runt på byn :)))

HannaH

ELISE!!!!!!!!!!!!!!!

Det var ju Elise som absolut ville ha en blogg, så hon fixade en utan att fråga mig och Elin för hon visste att vi skulle säga nej. Och nu är det bara jag och Elin som bloggar, ska Elise aldrig skriva något eller???? aja idag började jag och Elise 09:35 för sy slöjden var instäld men Elin fick gå för hon har trä. Sen har det väll inte hänt så mycket idag. Nästa fredag så är det novell skrivning då ska vi sitt i tre timmar och skriva en novell. Jag trodde att vi skulle få skriva på datan iaf men nej vi måste skriva för hand :( och vi får typ inte välja vad novellen ska handla om för vi kommer att få en rubrik. Kan vi inte få välja själva???!?!?!!?!??! suck  

HannaH

na, na, na...

RUE's LULLABY


HANGING TREE

 Det här är de bästa (och minst amatörmäsiga) vertionerna av songerna från hungerspelen. Det är samma sångerska på båda, Kimmy West, och det  är tagna från den här offeciela sidana. På Hanging tree finns tydligen inte tredje versen på den här vertionen.

Elin

HAHA
















HannaH

Bilder...

Jag måste rätta Hannah lite: Jag gick själv ner till bokhandeln eftersom Clara skulle till syslöjden, och hon skulle ändå inte kunnat köpa någon bok just då eftersom det bara stod en bok i hyllan, som jag tog. Nu har jag kommit till 3:e delen :D
Jag har kollat på bilder om hungerspelen och hittade den här:
 
och lägg märke till datumet

Jag hittade massor med fan-arts också så jag täknte lägga upp de som jag tycker är bäst, det är bara från de första böckerna och jag avslöjar inget JÄTTEviktigt. Säg gärna vad ni tycker
(Klicka för bätre och större bilder)

Från första boken med Katniss och Peeta på invigningen

Enligt mig den snyggaste vertionen av den här kläningen men Katniss ser så gammal ut. Från första interjuvn.

Gillar nog den första kläningen bättre. Båda är från första boken: invigningen och interjuvn

Inte mycket att säga annat än att den är från andra boken... tror jag


Det här är TYP hur landet ser ut med alla destrikt. C i väst fattar väll alla är huvudstaden, för City?

♥Elin♥


.

Det hände så mycket i skolan igår att jag inte orkar ta upp allt. Så jag skriver bara vi hade matte prov det kändes som att det gick okej så det gick nog dåligt :P sen hände något jätte läskigt. Jag tror att det var det läskigaste jag varit med om. Jag fick också revolt men har inte hunnit läsa så mycket ännu, e säker på att Elin och Clara har hunnit längre och de köpte boken idag. Nu kollar jag på Idol vet inte riktigt varför, för jag tycker inte att Idol e så kul längre. Det var kul för 2år sen men inte längre. Men jag kolar nog klart. Elise har kommit hem idag. Annars har jag nog inget mer spännande att skriva.

här e elise,Elin och några till

HannaH              

fötter

Idag fick vi tillbaka våra SO-prov och läraren sa att jag fick vg på provet. Då blir man glad! Men imorgon har vi matte prov och jag är orolig för det. för jag har inte pluggat och jag glömmer alltid bort allt när jag ska skriva matte prov och jag är inte så bra på matte. suck... så länge jag inte får omprov så blir jag glad men jag är inte säker på om jag kommer att klara g nivå. jag fick ½ fel på spanska provet så nu har jag haft två bra prov det är dags för ett dåligt :p aja jag får göra mitt bästa och försöka klara det.
HannaH

.......

suck... imorgon är det skola igen och på oncdag har vi matte prov :/ var med Sara igår :) men idag har jag typ inte gjort något skulle ha pluggat till provet men orkade inte. jag är redan trött och klockan är typ bara 22.00 men a får hitta på något att göra nu :p

HannaH

RSS 2.0