Just nu...

Nu har skolan börjat. Hannah har åkt på en sista-minuten semester den här veckan till typ tunisien.
De har pratats mycket om prao i skolan. För oss är de veckorna 7-8, efter de har vi sportlov.
Imorgon ska vi in till Sthlm och gå på Riksidrottsmuséet.

Nu har jag hittat en bok som jag har lettat efter jätte länge. Den hetter Naomi och Elys kyss-förbudslista. Författarna, Rachel Cohn och David Levithan, har också skrivit boken Nick och Norahs oändliga-låtlista tillsammans. Jag hoppas att Naomi och Ely är lika bra som Nick och Norah, men de är förstås svårt att skriva en liknande bok med helt andra personer med annan bakrund.
 

Har hittat en artist som är för mig ny.
Artist:   Fefe Dobson
Första låten:   Take Me Away
Andra låten:   Ghost



 ♥Elin♥

Skolstart

Nu har skolan börjat för oss efter 10 härliga sommarlovs veckor.
Jag var jätte tröt hela dagen och de kändes som om jag bara satt och gäspade. Vi har bytt klassrum (men de spelar egentligen ingen roll) och några nya lärare. Vi fick också en ny tjej i klassen så nu är vi 30 pers. Skolans nya idrotshall är också klar, så gott som.
Vi har inte sett vårat schema än men de värkade ganska skönt. Inga sovmornar utom måndagar men vi slutar halv 2 på fredagar, kanske ännu tidigare :) och den senaste dagen är torsdagar som är till 3.
Själva terminen börjar inte förren om en vecka. Nu i 8:an ska vi ju få betygg också... jaja.
Hoppas ni får en bra termin och läsår

Elin♥

tjo

Hej jag har varit med Elin och Elise idag :) har ju typ inte setts på hella sommaren. Vi var hemma hos mig och kom typ inte på något att göra :p. Imorgon ska vi och Sara till Farsta. Jag vet ingenting om Farsta. Kan inte minnas ifall jag någonsin varit där, men det har jag nog. Men om jag ska shoppa så åker jag till StHlM. Men jag tror att Elin och Elise hellre åker ditt för att det finns 2 bok affärer där. Fast det finns ju flera i Stockholm, men nu blir det Farsta. Med lite tur har de en spel affär där, för jag skulle vilja köpa ett spel till Xboxet så jag har något att spela :) Men jag får med Oblivion och ett spel till och det äger! Jag vill värkligen spela Oblivion. Sen måste man köpa Naruto shippuden ultimate ninja storm 2 när det släpps. men det dröjer ju ett tag så jag vill spela Naruto a rise of a ninja och Naruto broken bond furst så de spelen måste jag köpa! Okay Farsta iaf jag tror att vi kommer att ha kul imorgon :)
HannaH

Åby rid och träningsläger!!!! <3

HEJSAN Sverige!!!
jag är tillbaka från mitt läger som var super!! jag hade värdens bäst lilla häst GUN SMOKE passar bra på honom för han drar som satan men är bäst ändå!! när vi kom till lägret fick vi en häst sen skulle vi hämta dom i hagen mn när vi red från hagen stannade en bil på vägen övanför oss och kasta ner en stor väg kon så hästarna fick spunk och börja skena så jag flög i backen på asfalten och skrapa upp flera skrapsår och ett av dom har bilvit infektrat med svinkoppor så imorgon ska vi till vårdcentarlen!! Jätte kul!! Bilder kommer snart!!!
kram
Elise

Deidara

Deidara är en missing-nin från Iwagakure (hidden stone village) Han är med i en organisationen vid namn Akatsuki.
Deidara använder clay i sinna strider, han kan få de att explodera när han än vill. När Deidara lärde sig kinjutsu då kunde han få in chakra i sina clay figurer. Men han bröt mot lagen när han gjorde det. Han tog ner hans följeslagare när Han flydde från Iwagakure. och började hjälpa länder där det var krig med att explodera stället. Det var då Akatsuki upptäckte honom. Deidara ville furst inte vara med i Akatsuki, men Itachi utmanade honom på en fight och om Deidara skulle vinna så skulle Akatsuki lämmna honom ifred. Men det var inget problem för Itachi att vinna den matchen, han behövde bara använda sharingan. Deidara var super nära på att döda sig själv med sitt clay, men Itachi stoppade honom.
Deidara gick med i Akatsuki men han har aldrig gillat Itachi sen den dagen. Men han bestämde sig för att hämnas på Itachi när han blev stark nog. Han kom en bit, man kan inte använda genjutsu på hans venstra öga.
Deidara brukade ofta säga att ''Art is an explosinon!''
Sasori och deidara var ett ''team'' i akatsuki. Deidara såg upp till Sasori och medgav att Sasori var starkare än honom. Men de såg konst på olika sätt. Deidara ansåg att konst kan försvinna på ett ögonblick, medan Sasori ansåg att konst varar för alltid. Men Deidara respekterade Sasoris tro. Men Sasori dog i en fight mot hidden leaf.
Relationen med Deidaras andra partner Tobi var helt anorlunda. Nu var det Tobi som såg upp till Deidara och bruka alltid säga Senpai till honom villket betyder senior. Tobi sprang alltid omkrig och var glad och skämta hella tiden. Det störde sig Deidara mycket på, han trodde att Akatsukis ska vara lugna och tysta. Men han blev alltid så sur på tobi att han attackerade honom. Men de arbetade bra tillsammans i strider.
Deidara har en mun i varje hand. I de  formar han leran i. Han har också en hoppsydd mun på magen.
Deidara var smart och därför bra i strid. Men inte lika bra i närstrider men han undvek oftast dom.
Alla i Aktsuki visste att Deidara var något specielt. Till och med ledaren Pain sa att det var en stor förlust för Akatsuki när Deidara dog i fighten emot Sasuke Uchiha, han sprängde sig själv med vilje för han visste att då skulle Sasuke också dö. Men bara han dog för Sasuke teleporterade sig. Men innan han sprängde sig sa han typ sorry Tobi. Tobi var inte kvar men han hade omöjligt kommit tillräckligt lång bort för att komma undan Deidaras attack, och han borde också ha dött. Men bara Deidara dog.

Födelsedag: 5 Maj

Ålder: 19 (död) han var yngst i akatsuki

längd: 166cm

vikt: 50.8kg

klassefeserad: S rank

Nature type: Earth
kommer ifrån: Iwagakure, Hidden stone village

Är med i orginisationen: Akatsuki

HannaH



 


 



Tillbaka

Hej, nu är jag också tillbaka. De har varit jätte skjönt på Gotland. (Lite väll mycket folk men annars bra.) De har regnat ganska mycket så jag har inte badat särskilt mycket.
Däremot har jag fått testa att skjuta pilbåge och luftgevär. Pilbåge avr hur kul som helst, jag träffade ganska nära där jag siktade. De var ingen riktig båge, hon som ägde den hade den till sin medeltida-kostym, och eftersom medeltidsveckan just skulle börja fick jag inte skjuta på slutet av semestern. Luftgevär var också roligt men inte lika, men de är bara vad jag tycker.
Vi har hällsat på massor med släktingar också så de har blivit ganska mycket midagar (mest grillat) och fika hos olika personer.
Hoppas att ni också har haft bra hela sommaren!!!

 
  
 
Jag vågade inte lada upp några bilder på personer ifall de inte skulle vara okej

karaktärer

okay jag tänkte att jag ska skriva om karaktärer, det kan vara naruto eller bella från twilight. men ni får stå ut med att det blir mest naruto för tillfället. Och en viktig sak är att om ni inte vill att något ska avslöjas så ska ni inte läsa det jag skriver. Och om jag skriver om naruto så kan jag säga redan nu att jag inte följer mangan så jag kommer att skriva om hur personen är nu inte hur den blir, fall jag inte vet det. Men det är viktigt att ni inte läser fall ni tänker kolla/läsa typ naruto eller twilight för jag kommer att skriva fall personen dör, och förmodligen när han/hon dör.
HannaH

hejsan svejsan

Hejsan svejsan Sverige med hela svenska folket (+ några invandrare och skurkar) här kommer jag älskad av alla!!!!
Efter en tids "semester" är jag tillbaka på blogg fronten!! ni har såklart saknat mig men det har ju alla!!! så kän er inte utanför:)
IGÅR vet ni vad som hände igår då var jag och spela paintball för er som inte har testat det förut kan jag bara meddela: DET ÄR SUPER KUL!!!!! Att rekommendera!! DÅ undrar ju ni: gör inte det ont? SVAR: jo men om ni fegar och gömmer er blir ni inte skjuta och sliper ha ont. det som är kul är att vinna och skjuta på andra!!!!!
IMORGON ska jag åka på ridlägger i Åby hoppas det blir kul!! nu håller jag på att packa massa saker som är jätte kul:( skriver mer sen när jag kommer hem ses!!

...

Jag å min kusin Nike väntar på att typ nått smör ska bli kallt. För vi har bakat idag och nu måste smöret kallna för att vi ska kunna baka vidara :P ganska trizzt att vänts för vi kommer aldrig på någonting att göra, fall du har nåt förslag så lämmna en komentar :) fast jag tror inte att det finns så många som läser på denhär bloggen, men om du gör det så...ja. Tjodå

HannaH

RSS 2.0