Muzik

Sitter i Dylans rum och lyssnar på awesome musik!
BMTH (när dom fortfarande var bra)

HannaH

Elin och Elise

Vi fick sluta tidigare idag vi slapp NO:n men vi måste ju göra den hemma iaf :P Jag Elin och Elise gick ner på byn E+E skulle köpa julklappar. Vi gick i några affärer sen så kom vi till en bokaffär. Den är ganska liten det e ju trotts allt en bokaffär i Nynäshamn... men vi var där i typ en timme jag fattar inte hur länge de kan vara i en bokaffär jag blir galen!!!!!!! Men det var kul att vara med dom också jag har ju inte varit med dom på fritiden sen i sommars :p men men nu e jag hemma iaf och snart måste jag laga middag och det blir trizzt! Dylan skulle hjälpa mig men han slutar 16.30 sen måste han ta bussen hem vilket brukar ta en timme men nu är det ju så snöigt så man vet ju inte kan ju ta längre tid... så jag ska nog börja snart. see you ;)
HannaH

torsdagen efter skolan

Okej nu har jag pluggat klart eller egentligen inte, jag kunde inte plugga mer.. om jag pluggar matte förlägne så blir jag helt förvirrad och då fattar jag ändå inget :P Jag kan inte plugga matte hur länge som helst :/
Imorgon så e det skola igen och jag e taggad!!!! Wiiiiiiiiiiii Nej det e jag inte förresten :( jag har ju både NO och ma imorgon :( Vet inte vad jag ska göra nu, men jag kommer på nåt snart :)
Det kommer vara skönt på torsdagen efter skolan för då är båda våra matte prov klara. Fast det blir skönare när jag fått tillbaka proven och sett hur säämst det gick. Nej ska inte skriva mer om matte mår bara dåligt då :P Ska hitta på något kul som jag kan göra nu ist :) Tjo ;)
HannaH

räkna med bråk!

Jag har räknat matte ett tag nu, sååå trizzt. Men jag får hjälp av pappa så det e ju bra :) Fast vi bara gör talen mycket krongligare än vad det e så det blir inte så bra :p men med mycket tur så klarar jag provet imorgon :/ jag ska plugga lite mer snart. hoppas att jag klarar provet!!!!!!! Jag e värkligen säämst på matte. ska försöka komma på något jag kan göra nu ett tag tills jag ska plugga vidare, kanske städa lite. men det e inte så stökigt så det borde gå fort.  Tjo
HannaH

Stockholm horse show

Hejsan!!
I förr igår var jag på Stockholm horse show, det var väldigt kul. Vi åkte dit och när vi kom fram till globen vart det en lång kö rund i ett industri område pga av ombyggnad av vägen typ. Industri området är ett slakthus område är det dit ryttarna går när dom ridit en dålig ritt?? sen hitta vi ingen parkering och i parkeringshuset var fullt, Vi fick ställa oss utanför söder-stadion hata!!!! sen började vi gå mot globen, vi stannade på mcdonalds för att äta det var så fult så vi fick äta ute lite kalt, nej jätte kalt!!! Sen gick vi in och satte oss på våra platser vi fick sitta typ högst upp. I alla fall först började det med en inledning en tusen och en natt berättelse ganska rörig och hände mycket samtidigt så man hängde kanpt med. sen var det hoppning och sen fyraspan och lite show med kameler som gjorde galopp ombyten och skänkelvikningar det var ganska coolt!!  sen hände det ju massa mer men det orkar jag ju inte skriva om. Sen shoppa vi en massa jätte kul!!!
/\
l
Detta köpte jag:
>en numer lapp bra att ha när jag kommer ut och tävlar nästa termin
>en paket sillikon snodar lite tjockare så dom inte går sönder
>ett hopp spö bra att ha
>ett dressyr spö verkligen behöver mitt andra suger
>ett schabrak bara 80 kr rena fyndet
>ett träns väldigt behövligt
>ett par tyglar av gummi så det inte glider
mycket nöjde med mina köp inget onödigt
Detta vill jag köpa:
  1. ett bett till tränsen
  2. pullemnosgrimma så man kan byta nos grimma på tränset
  3. vita benskydd att ha när man tävlar
  4. förbygel
ha de

hemma från StHlM

Nu är jag hemma från sthlm igen... Har ju varit hos tandläkaren. När jag var klar hos tandläkaren så stannade jag och mamma kvar ett tag i stan för att köpa julklappar och det gick super bra nu har jag bara en kvar och det e mammas :p men det är lätt att hitta till henne måste bara åka till stan utan henne. Men det är jätte skönt att typ vara klar längtar tills jag är helt klar.
Det har varit super kallt idag stod knappt ut! Måste komma ihåg det att om jag ska ut så måste jag ha varma kläder på mig, men det kändes som att jag hade det, tills jag kom ut :P
I kväll så ska jag äta nudlar till middag för jag kan typ inte tugga.... men sånt e livet om man går till tandläkarn så får man ont i tänderna ;)
Måste plugga matte idag för annars så e jag körd imorgon see you ;)

Man märker att julen närmar sig eftersom nästan alla mina inlägg har
någonting med julen att göra.
HannaH

3, 2, 1

Igår var de, som många vet, första advent, och imorgon är det bara 3VECKOR KVAR innnan vi får jul-lov!!!
Vi haqr börjar läsa ungdomsböcker på svenskan och jag har valt "Ett nytt liv på köpet". Har velat läsa den men har inte hunnit förren nu. Engelskan skulle vara innlämnadd idag, men vår lärare var sjuk och våran vikarie... hum, de var lite synd om honom eftersom de blev lite kaos. Alla skulle ha sina saker och Vår eng-lärare hade lovat massa saker, och de kunde ju inte vikarien göra något åt. Hemkunskapen är inlämnad och imorgon är de del1 av ma-provet. De är mycke nu eftersom våra BETYG kommer att sättas om 2VECKOR. No-inlämning om 1VECKA, de handlar om hörseln och de är mycket som ska vara med i de häftet(?) och vi har inte ens börjat.


WE'RE ALL PART OF THE SAME SICK LITTLE GAMES

Sick little games, av All Times Low
♥Elin♥

Sasuke Maybe...you and I... were opposites...

Den här sidan är så bra så smart gjort! Naruto äger! Men Naruto är också väldigt sorligt!

Jag har gjort den i färg också,inte så bra målat men iaf :)

HannaH

skönt att slippa skolan

Nu har jag kommit hem igen ;) tänk att jag skulle gå ut så mycket på världens snöigaste dag, Man får gå ganska mycket på vägen för trottoaren är inte plogad :P aja hoppas att bussarna går imorgon för jag ska ju till StHlM, tändläkarn igen :P men det e super skönt att slippa skolan det e ju värt att ha ont i munnen i en vecka! Ska ta på mig varma kläder imorgon! Nu måste jag plugga men jag vill inte så jag ska nog skippa det och spela ist för det e gratis med guld den här helgen så det äääägggeeeerrrzzzz!!!!! ska spela nu iaf (tror jag) see you later ;)
HannaH

jag klarade det

Jag klarade det :P nu e jag hemma igen men snart så ska jag ut igen men den här gången så ska jag på julbord. Känns ju lite jobbigt det finns ju typ ingen trottoar suck... aja måste dra

Värt ett försök?

tjo e det bara jag som har sett hur mycket det har snöat i natt? jag menar det e ju otroligt att det kan ha snöat så mycket på en natt. Snart ska jag gå ut för jag ska till ett ställe men jag undrar hur jag ska komma över min tomt jag kommer ju bara att sjunka ner i snön. Aja värt ett försök ;)
HannaH

snöflingorna

Har fottat ut genom mitt fönster :) det var inte menigen att snöflingorna skulle synas så tydligt men det var ganska coolt :)

Skumt bilderna över går super bra in i varandra

HannaH

nu snöar det igen

har slagit in ett paket idag :) det e kul att slå in paket! ska nog slå in ett till nu :)
Idag har det faktiskt varit sol men nu snöar det igen. Så länge min dröm inte blir sann så är jag glad ;)
Jag har typ inte gjort så mycket idag... igentligen så måste jag plugga matte men det känns typ fel, nu är det helg då slipper man skolan men man måste plugga iaf. Suck får man aldrig vara ledig??? 
HannaH

regn

Nu har jag vaknat :) jag drömde att det var 23 december och jag stod och kolla ut genom ett fönster. Det tog ett tag innan jag såg att det regnade och all snö var bort. Jag blev så ledsen för det MÅSTE vara snö på jul. Klart att snön ska försvinna dan innan. Jag har inte kollat ut genom mitt fönster ännu så snön kan ju vara borta. Hmm.... undra fall snön kommer att finnas kvar till jul jag hoppas det. Jul och nyår sen kan det få försvinna.
Nej nu ska jag gå upp. Ska nog slå in några paket :) tjo så länge ;)

HannaH

Sakura Haruno

Sakura är en Kunoichi från Konohagaakure.
Sakura var kär i Sasuke som nästan alla tjejer var då. När hon sedan blev en genin (första ninja nivån) så skulle alla som blivit genins delas in i grupper alla grupper skulle innehålla 3genins och en jonin (högsta ninja nivån,efter hokage) Hon hamnade med Naruto vilket hon tyckte var sämst. Men hon hamnade också med Sasuke. Det var hon däremot glad över. Deras första stora uppdrag var att skydda en person från Zabuza. Sen började chunin exame (chunin är 2ninja nivån) Det var första gången hon träffade Orochimaru som gav Sasuke ett curse mark.
Sakura blev ingen Chunin den gången, hon och Ino Yamanaka slogs mot varandra i tredje delen av chunin exame och båda förlorade. Ino och Sakura har varit revaler i många år.
Lite senare i serien så tänker Sasuke lämna Konoha och joina Orochimaru för att få mer kraft. Sakura gjorde allt hon kunde för att stoppa Sasuke men hon misslyckas.
Naruto Shippuden:
När Naruto kommer tillbaka till Konoha efter flera års träning så har Sakura blivit Chunin. Hon har också blivit en medical ninja.
Sakura och Naruto blir ett team igen med Kakashi som ledare. Deras först uppdrag blir att rädda kazakagen Gaara från Akatsuki. Sakura fick sloss tillsammans med lady Chiyo mot Akatsuki medlemmen Sasori. Sasori var en puppet master, lady chiyo med. Det slutar med att de vinner fighten men Garra dör. Men chiyo kan en jutsu som kan få Gaara till liv igen av kostnad av sitt eget liv.
Sen har de fått information om var Sasuke kan vara Sakura och Naruto vill ta sig dit men Kakashi är skadad så han kan inte följa med, och Sakura och Naruto får inte åka själva, då bildar de team med Sai och Yamato. De träffar Sasuke men han drar snabbt igen. Sasuke var också mycket starkare än alla dom tillsammans så de borde ha vara glada över att han inte stannade.
Senare så inser Sakura att Saskue är väldigt farlig, hon försöker att få Naruto att inte följa efter Sasuke genom att säga att hon är kär i honom och inte bryr sig om Sasuke längre. Naruto går inte på det och Sakura bestämmer sig för att döda Sasuke. Hon drar efter Sasuke. När hon sedan hittar Sasuke så säger hon att hon vill lämna Konoha och följa med honom. Sasuke säger att om hon kan döda en person som var hans gamla medlem som låg halvdöd på marken så skulle hon få följa med honom. Men Sasuke lurade henne bara och försökte döda Sakura men Kakashi kom precis i tid för att rädda henne. Sedan så lyckas hon få ett läge att döda Sasuke men hon kunde inte göra det... då tar Sasuke changes att döda henne men då kommer Naruto precis i tid för att rädda henne. Sasuke drar med Madara Uchiha, och Sakura och de andra drar tillbaka till Konoha.

HannaH

Kallt

Hejsan!!
Idag har jag hart massa inlämningar eller ja inlämningar vi hade en inlämning svenska 60+ det känns som vi har haft 100 inlämningar denna vecka. Vi skulle haft engelska men den sköt dom fram till måndag. Jag som skrev så mycket hemma i onödan nu...
var ner på byn som Hannah och det var svin kallt typ 6-7 minus grader kallt asså.  nu ska jag proppa lite godis och imorgon blir det hores show!!!!!!!!!!!!
ha´de

Julklappar

Jag har börjat förstå att det inte är så lång tid kvar till jul, vilket är kul :) Men också lite jobbigt men mest kul! :) Det jobbiga är att det e mindre än en månad kvar nu och jag har typ bara köpt hälften av alla julklappar jag måste köpa :/ och det börjar ju bli ont om tid. När jag säger det till mina kompisar så säger de typ, ''jag har inte köpt nån julklapp ännu.'' Och jag fattar inte om ni inte har börjat när ska ni då köpa julklappar? Det e klart det finns ju dom som köper dagen innan och ibland till och med på julafton. Hur kan man vänta så länge? Om man inte hittar nåt då, vad gör man då? Aja alla är annorlunda.... see you ;)

HannaH

homeZZZzzZZz

Ja nu e jag hemma igen eller jag har varit hemma i znart en timme. zkönt att vi zlutar zå tidigt på fredagar vi zlutar 13.15 :) Jag vet inte riktigt vad jag zka göra nu, det blir nog att gå ur i znön och leka....nej zkoja bara det är något jag abzolut inte zka göra för kallllllltzzz. zenare i kväll blir det zpel iaf. Men nu vet jag inte. Jag borde ztäda men jag orkar inte. Men man blir ju alltid glad när man ztädat klart. zå jag kanzke zka ztäda iaf med det e zååå trizzzt. okay jag ztädar znart. tjo zå läng då ;)
HannaH
ps. e det bara jag zom tycker att man anväder Z för lite? Idag blev det många ZZzZzzzZZ:an

2k

Det var 2 avsnitt så det var ju nice :) men nästa vecka är det filler igen så det e ju sääämst. Kan inte riktiga naruto börja snart?! aja tjo
HannaH

Naruto! :)

Nu har jag läst det nya kapitlet det var bra!!!!!! :) men det e för  kort! Jag är inte säker på om det kommer att komma en till episode idag. När jag försöker kolla så står det typ uppkoppöingsfel eller nåt sånt. Så det finns fortfarande hopp :D fast det är ju bara en trizzt filler men om den tar slut så kanske jag får se vad som kommer nästa vecka och med lite tur mycket tur så är det inte en filler :) men förmodligen, aja ska prova om fall det går att kolla nu see you ;)

HannaH

hoho

Igentligen borde jag plugga men jag orkar inte. Om jag ska plugga någonting idag så får det bli spanska jag orkar inte plugga nåt annat. Imorgon så är det iaf fredag, det är ju sköönt! Då ska jag spela Assassin's creed :) Men nu så vill jag bara sova men det e ju snart mat så jag hinner inte. Har kollat på det nya Naruto avsnittet men jag tror att det kommer ett till senare ikväll men jag är inte säker, får kolla det sen. Senare så kommer också ett nytt kapitel eller det har redan kommit det är bara jag som väntar till senare :P :D Kommer inte på något mer att skriva om så hejdå.
HannaH



Farmor! :)

Farmor ringde och sa att hon hade läst mitt arbete som jag mailat till henne, hon sa att hon tyckte att det var bra :).
Jag tror att jag blir klar med det idag. Det beror på hur mycket av de andra läxorna jag behöver göra, men jag ska nog försöka att bli klar idag :)
Men jag får inte glömma matten!!!! snart kan nog mamma hjälpa mig med engelskan.
so long...
Heather
HannaH

Hemma igen

Så nu är jag hemma igen har riditzz fick killberry okej jag vet inte hur man stavar hans namn men jag tror att det stavas så :P men nu ska jag göra lite engelska måste drake hejdå
HannaH

Hej

Idag så lyckades jag inte hitta släktträdet som jag har gjort på skoldatan så det slutade med att jag fick göra ett nytt men man fick välja om man ville ha dubbel svenska lektion eller svenska och engelska så jag valde dubbel svenska kollade bara några saker i engelskan. Sen när jag blev klar så var det ganska brotom att stänga av datan så att jag skulle hinna till nästa lektion, men allt gick sääämst så jag lyckades inte skriva ut men jag hade med mig ett USB (minne) så då tänkte jag spara det där och skriva ut hemma men datan lagga och inget funka så det gick inte :( så på lunchen kollade jag om jag hade lyckats spara trädet iaf och det hade jag och eftersom skolbibliotekets datorer funkar så kunde jag lägga över det på USB:et där så nu har jag det iaf :)
Oj nu måste jag skynda mig ska trumma hinner inte rätta så om allt ser fel ut så rättar jag det sen :p tjo
HannaH
okay nu har jag typ rättat ;)

sluta jiddra börja trolla

Det har visat sig att det inte är så många som vet vem knäckehäxan är så här får ni se :)
HannaH

Äntligen!

Nu är jag klar med Svenskan :) jag har skickat mitt arbete till farmor så får hon kolla om det finns någonting som hon vill ändra på. Annars så ska jag bara göra klart släktträdet och fixa en fin framsida men det går fort. Trädet gör jag imorgon på lektionen. Och framsidan gör jag imorgon när mamma är hemma :) tja nu ska jag nog göra SO sen vet jag inte, kanske får ta ledigt sen :D aja vi får ze
see you ;)
HannaH

Huu

Jobbig dag idag, men det har ju Elin redan skrivit. Jag har pluggat svenska sen jag kom hem. Ska be pappa hjälpa mig sen när han kommer hem eller efter middagen jag e ensam hemma nu eller har varit det sen jag kom hem men snart kommer Dylan och pappa de har varit på Dylans utväcklingssamtal. har pluggat lite matte också, men jag måste göra SO idag med. så himla mycket plugg och jag e super trött! Kanske får sova i en halv timme eller nåt nu då innan dom kommer hem. suck... har igentligen inte tid med det men jag kanske orkar vara uppe längre då, och i sånna fall så kan jag plugga mer. Hmm.... det börjar ju låta som en smart idé ;)
Juste i spanskan så ska vi göra en teater eller i en grupp jag är med Sara och Jennifer :) Men den ska vara i 5min och imorgon är sista dan att bli färdig med den sen måste vi lära oss den uttantill till på torsdag alltså en dag att lär sig ett manus kanske ett kort manus men det är ju på spanska så det e ju inte så lätt. ORKAR INTE MER! suck... god natt ;)

HannaH

Zzz

Just nu är jag väldigt trött. Jag tycker att jag sover ganska bra men endå kan jag knappt hålla ögonen öppna. De är mycket inlämningar, läxor och prov just nu så vi har inte kunnat blogga så mycket. De kanske är en av orsakerna till att jag är trött. Att ta sig till skolan är också en utmaning i de här vädret (snöstorm och mycket blåst). Men de är inte bara jag som häldre vill sova än att sitta i skolbänken. När jag kollade ut på klassen såg mer eller mindre alla ut att vara halv döda, och rätta mig om jag har fel men jag tror att en kille somnade eller åtminstonde nickade till.
♥Elin♥

Night

Nu ska jag sovaaaa, har blivit klar med engelska här hemma nu, e det bara lite jobb kvar i skolan. Skönt då kan jag satsa på svenskan nu då :) Har fått so och matte läxa idag också det e konstigt för just de två ämnerna får vi aldrig läxa i klart att vi ska få det nu :P aja god natt iaf :)

Den här bilden tog pappa när vi var på Gran Canaria :)

HannaH

Nu

är jag hemma och kollar på Naruto men ska snart plugga och städa hmm... undra vad som är roligast? Aja bäst att jag börjar med det trizta så att det tar slut nån gång
see you ;)

HannaH

snartzzz

Snart e det skola och det e super kul!!!!!!! eller inte :(((((( orkar inte gå!! men deet e väll jullov snart jag tror att vi slutar 22 december men jag e inte säker det känns ju så sent. Men det är iaf helg snart igen men en vecka till i skolan känns ju jätte jobbigt. men veckorna brukar ju gå fort, men nu har jag så många inlämnigar,det e nog bäst att jag slutar skriva nu.tjo
HannaH

idagzzzZz

Jag har typ inte gjort någonting idag. Eller jo jag har rensat saker det blev en del. Sen har jag börjat spela Assassin's creed brotherhood, men har inte spelat så mycket har typ bara lärt mig kontrollerna. Sen har jag pluggat engelska och svenska. Eller jag vet inte om jag kan säga ''pluggat'' för jag har ju bara skrivit saker... men men vi har ju engelska och svenska inlämnig på torsdag och jag e orolig över svenskan det känns som att jag har förlite text men jag kommer inte på någontong mer jag kan fråga farmor om, vi gör ju 60+ arbetet. aja får se, jag kommer iaf lämmna in det på torsdag och då kommer det att vara klart även fall det e för lite text, nej jag ska fixad det.
god natt eller nåt nu rå............
HannaH

HP

Okej har precis kommit hem från sthlm, har ju sett Harry Potter och döds... relikerna tror jag att det var. iaf så kan jag ju säga att filmen var bra men slutet var inte så spännande det var ju ganska dåligt dom borde ha gjort så att man blir taggad på nästa film, men det är jag iaf så klart jag ska nog läsa boken om jag får för mig att börja läsa igen... det får jag nog nån gång. aja vet inte vad jag ska göra nu, jag vill spela Assassin's creed men orkar typ inte och jag vill ju inte spela om jag ändå inte kommer orka spela... var det svårt att fatta????
tjo
HannaH

Bokenkät del 2

Här kommer del 2

26. Favoritkokbok?
Sju sortes kakor, de finns en anledning till att den har givits ut i mer än 3miljoner ex
27. Mest inspirerande bok du läst i år (fakta eller fiktion)?
Nick och Norahs oändliga låt lista av Rachel Cohn och David Levithan.
28. Favoritlässnacks?'
Popcorn
29. Nämn ett fall där hypen förstörde din läsupplevelse?
Under din hud och Berusad av evigt liv, båda av Melissa Marr. De var väl inte hypen, mer mina egna förväntningar eftersom den första, Mer än ögat ser, är en av mina favoritböcker.
30. Hur ofta håller du med kritikerna angående en bok?
Om jag har hört om en bok som har rekomenderats eller vunnit något pris kollar jag vad den handlar om innan jag läser den, men förutom de ignorerar jag för de mästa kritiker.
31. Vad tycker du om att ge bra/dålig kritik?
Man får säga vad man tycker men kanske inte vara taskig. Men de är alltid roligare att ge/få bra kritik.
32. Om du kunde läsa på ett främmande språk, vilket skulle du välja?
KINESISKA, såklart
33. Mest skrämmande/hotfulla bok du någonsin läst?
Boktjuven av Markus Zusak. Jag älskar den.
34. Skrämmande/hotfull bok du inte vågat påbörja?
Oönskad av Gemma Malley... men någon gång ska jag läsa den.
35. Favoritpoet?
Räknas Shakespeare?
36. Hur många böcker brukar du ha lånade från biblioteket samtidigt?
Tre eller två... någon gång har jag lånat fler. Och ibland har jag haft andra böcker hemma.
37. Hur ofta brukar du återlämna böcker till biblioteket olästa?
Tyvär blir de oftare...
38. Vilken är din favorit bland fiktiva karaktärer?
Äh, jag har flera ur varje bok jag läser, men den jag kan komma på just nu är Seth från Mer än ögat ser
39. Vilken är din favorit bland fiktiva skurkar?
Belatrix från Harry Potter av J.K Rowling
40. Vilken sorts bok tar du mest sannolikt med dig på semestern?
En med lite lättare innehål och inte en som får en att vilja gråta. Om man inte har hittat en väldigt bra...
41. Det längsta du har varit utan att läsa?
När jag var liten och inte kunde läsa, men nu senare kanske ett par veckor om jag har hamnat i en svacka eller har mycket att göra.
42. Nämn en bok du inte kunde/ville avsluta?
Boktjuven av Markus Zusak. Jag kunnde verkligen inte avsluta den eftersom jag var jätte rädd för vad som skulle hända. Efter flera veckor jag blev tvungen att tvinga mig själv att läsa klart eftersom jag inte kunde släppa den ur tankarna. Har jag misstolkar frågan?
43. Vad distraherar dig lättast då du läser?
TV eller när någon ringer
44. Bästa filmatisering av bok?
Stolthet och fördom av Jane Austen, den från 2005. Jag läste boken efteråt och jag älskar både boken och filmen.
45. Sämsta filmatisering av bok?
Harry Potter 5 (jätte dålig igämförelse med boken, men jag fattar ju att de inte kunde få med allting från 500sidor.) Nick och Norah... (Man kan inte ändra HUR mycket som helst)
46. Den största summa pengar du spenderat i en bokhandel på en och samma gång?
Ungefär 200, men de var ju Revolt, sista hungerspelsboken av Suzanne Collins. Okej de kan väll hänt att jag lagt ut mer pengar men jag kommer inte på någon just nu.
47. Hur ofta skummar du igenom en bok innan du läser den?
Ibland, men bara för att se hur kap. är uppdelade och liknande.
48. Vad får dig att sluta läsa en bok mitt i?
Om de är sömnpiller.
49. Har du dina böcker organiserade?
Efter bandtyp och sen efter hur bra de ser ut. En serie står såklart tillsammans med den första delen först.
50. Föredrar du att behålla dina böcker eller ge bort dem efter att du läst dem?
Behålla dem.
51. Finns det böcker du undviker?
Deckare och skräck som Stephen King
52. Nämn en bok som gjorde dig arg?
Twilight av Stephanie Meyer. I början tyckte jag att den var jätte bra (som alla andra) men nu stör jag mig på den. Världen är intte så otroligt vacker och rättvis och vi kan inte gå emot naturlagarna. Nu har jag hittat ännu en bristning: Bella är totalt beroende av Edward, alltså är hon inte så stark i sig själv och de tycker jag är lite nedlåtande mot kvinnor. Jag ifrågasätter bara om de värkligen är en sådan relation man vill ha.
Förlåt alla Twilight-älskare.
53. Nämn en bok du inte trodde du skulle gilla men gillade?
Hungerspelen av Suzanne Collins. Jag hadde ganska fel och de är jag glad över.
54. En bok du trodde du skulle gilla men inte gillade?
Boken Natthimmel av Sofia Nordin är rena sömnpillret.

♥Elin♥

101120

Hejsan!!

Idag red jag ut med Clara allså inte clara som vi om jämt men utan en annan clara. jag red på beanca och hon på lastrelli. det var kul och roligt att få rida på henne igen!! det måste vi göra fler gånger. jag börjar gilla beanca mer än vad jag gjorde förut när hon stog i nynäs för jag tror det beror på när papiona flyttade så har jag inte riktigt acsepterat beanca men nu älskar jag henne!! beanca <3

Nu kollar jag på "så mycket bättre" denna vidio är fån det pogramet. Bättre än orginalet?? bra är den iaf det är petters mikrofon kåt men det är petra som sjunger!!!



ha´de
Kram

Snart.....

Eller inte super snart men a klockan 15.00 så ska jag åka in till StHlM med Sara och se Harry Potter 7, Sen ska vi träffa Matilda i stan, så det kanske blir sköj vi får se... tja jag hoppas att jag kommer hem tidigt så att jag orkar spela Assassin's creed brotherhood men så sent kan det ju inte bli om vi kollar på bio klockan 18.15 borde den typ vara klar 20.15 och då vet jag inte när tågen går men kanske 21.00 och då e jag i Nynäshamn 22.00 och då tar det kanske 15min att gå hem, då e jag hemma 22.15 wiiiiii då kan jag spela, bra uträknat eller?? ;) haha jag råka typ göra några sträck :P aja de får vara kvar. tjo då iaf




HannaH

Förlåt för dåligt bloggande.....

Ledsen jag har inte haft tid att blogga idag, jag tycker att man åtminstånde borde göra tre inlägg om dagen, så den enda som inte bloggat e Elise ifall man inte räknar med att jag bloggar efter 24.00 fast jag bloggar innan jag sover iaf :P
anyway idag har jag inte varit i skolan, för jag har varit hos tandläkarn i sthm och lagat en grej som låstnat... Dom sa typ när jag kom dit att de bara skulle ta bort det som låstnat och inte limma på en ny, för att de inte hann pga för lite persornal (sjuka) men sen frågade de typ var jag bodde och när jag sa nynäshamn så sa de okej vi limmar på en ny då, så tur att de fråga annars hade jag haft en sån mindre :p fast jag ska dit 29 november igen för att spänna, jag e ju typ alltid hos tandläkaren :P
Sen när jag kom hem så åkte jag till Sara typ på en gång för vi skulle kolla på alla Harry Potter filmer tills imorgon då vi ska se 7 filmen, men sen insåg vi att om vi skulle börja kolla 18.00 och kolla på alla så skulle vi behöva kolla till 06.00 så det gjorde vi inte. Då kan man ju tycka att vi åtminstånde borde ha hunnit med 3 filmer men nej då vi kollade bara på 1 och en halv, haha sämst ju! det var halva första och sen 6an, Aja nu är jag hemma iaf och konstigt nog så är jag super trött jag ska nog sova nu... eller snart :P så god nattzzzz
HannaH

Yey :D

Jag lyckades bytta bakgrund... utan Elise och Hannahs vetskap. Men om de inte gillar de får de bytta tillbaka men jag tyckte att de var dags för en förändring och den här blev okej. Vi kommer nog att bytta igen eftersom vi ska ändra headern, och förhoppningsvis resten av designen också, men den här duger så länge... enligt mig.
Jag tvingar er inte att komentera, men de skulle vara kul att höra (särskilt Elise och Hannahs åsikt)

♥Elin♥

Naruto mangan ;)

Tja det var inte så spännande idag, kan ju bara säga att kriget har börjat. Sai träffa sin döda bror som nu är hans fiende för att tja Kabuta bestämmer vad han ska göra med en sorts jutsu... inte så kul, men jag har tänkt på några saker om vilka man kanske får se slåss emot varandra, här e de som vorre intressanta? att se:
Naruto vs Minato eller ännu värre Jiraija
Neji vs hans pappa
okej jag hade inte alls tänkt så mycket som jag trodde :P kommer inte på nån mer och ändå så dör alla hella tiden, det måste ju finnas några fler fighter som skulle vara kul att se :P
Den fighten jag vet kommer och den jag längtar mäst till men sammtidigt minst är Naruto Sasue fighten, Den kommer att vara sååå episk, men anlednigen till att jag sammtidigt hoppas på att den aldrig kommer beror på att om någon av dom (specielt naruto) skulle dö så skulle Naruto vara slut :'( jag hoppas att ingen dör eller att sasuke dör men naruto fortsätter :P men men.... förhoppningsvis så slutar aldrig NARUTO!!!!!!!!!! fast jag fattar ju att det kommer att sluta och jag tror att det inte är sp långt kvar på Naruto :(((((
suck.....

HannaH

Hästar!!!

Hejsan!!!
Idag har jag varit i stallet och ridit, jag red darco det gick sådär vi hoppade fick inte tryck i honom från början. :( synd. igår var jag också då red jag pizzaro då marka vi, det gick super  han är min pärla!!! love u pizzaro!!
ha´de

Naruto filler

JAG HATAR FILLERS!!!!!!!!!!!!!!!! kan de inte ta slut någon gång?????!!?!?!?!?! inte nästa vecka iaf har kollat det, jag tror att de typ kommer att hålla på lika länge till :( tur att jag läser mangan! fattar inte hur någon kan vänta. Aja nu ska jag läsa mangan har sparat den till nu, så nu blir det inga fillers iaf :D
HannaH

Assassin's creed brotherhood

MITT SPEL KOM! Så nu har jag fottat det bara för er, jag har ju codex edition :)


Öppna

Jag känner mig såå förvirad var är spelet?? :o

Nej titta, ett hemligt fack, vad förvånad jag blev....

Awesome med Assassin's creed brother hood!

Filmen :)

Karta över Rom

Kartans baksida

Game soundtrack :) + bonus DVD

Kuvert

kort som var i kuvertet

Kort med fakta om personerna i spelet

The Original Codex written by the hand of Altaïr

baksidan

Öppnad

Allt ihop :)
HannaH

Okej ett inlägg till.....

Jag gick in på fb, och jag e typ med i en Naruto fan club och jag såg att de hade kommenterat det nya kapitlet jag hann inte se så mycket för jag försökte att inte se... men ett ord jag såg var, ''finally'' det e sååå spännande! Naruto äger verkligen! Jag åå e jag vet inte var jag ska skriva, men ni som inte läser/ser Naruto borde börja!!! okej nu ska jag försöka att inte skriva ett inlägg på minst en halv timma för Elin klagade idag på att jag skriver många inlägg, själv så håller jag inte med henne en blogg är till för att skriva i, eller?. Men hon bara, ''det finns ju inget nytt att skriva om, du skriver bara om plugg'' okej Elin men jag pluggade typ bara igår... Aja nu ska vi se hur lång tid det tar innan jag gör ett nytt inlägg ;)
hejdå så länge

HannaH

hemma...

Nu är jag äntligen hemma från skolan. Jag har tagit med mig tre mappar hem det e matte mappen,engelska mappen och svenska mappen. jag tog med mig de eftersom jag inte kommer att gå i skolan imorgon och jag måste plugga under helgen. Gud skriver jag alltid om plugg? Aja antar det, det e ju en stor del av mitt liv...skumt faktiskt, människor lever för att göra saker de inte vill men det e klart vi får göra saker vi vill med.... Nej nu börjar jag krångla till allt.....
Mitt spel har inte kommit ännu :(( (Assassins creed brotherhood) hoppas att det kommer idag! Det borde komma idag... aja see you ;)
HannaH

Alla 3

Hejsan!!

nu sitter vi alla 3 här i vårt roliga skolbibliotek och väntar på våran nästa roliga (eller inte) lektion (elevens val) ska börja. vi har haft no-prov jätte kul fast ändå inte :p kul kul.... elise gick och lämnade mig för att hon sa typ att hon stava dåligt men jag stavar värre än henne... e nåt e fel på den här datan fdwbjk.
ok jenny klagar på att jag typ inte skriver ''är'' och skriver ''e'' ...... .. .. .  nej tjo
HannaH och typ Elise
jenny säger att hon e bäst fast hon ljuger :P

haha x 2

pappa höll på med nåt i kylskåpet och när han skulle stänga så sa jag ''kolla mjölken står fel''
för den stod typ snett så den stod inte så stadigt, då tog pappa en ''vinbox?'' och slog med den på mjölken, alltså bara för att det var kul och för att mjölken skulle ställa sig rätt hmm.... kanske svårt att förstå att det e kul fall man inte var med, iaf han slog typ två gånger men på tredje gången så sprack mjölkpaketet och massor med mjölk rann ut hahaha det var kul sen torkade vi upp röran men det var det värt hahaha.
tja jag skrev rann och det blir ju nästan ran vilken får mig att tänka på ran ran ru så här e ran ran ru ;) haha äger ju


HannaH


haha!

ojdå jag glömde vist att plugga igen :P kanske inte va så kul men för mig var det suuuuuuper kul!!! ok kanske inte så kul :P iaf jag får fråga min matte lärare imorgon för pappa kunde inte nu han sa typ ''om du frågar mig imorgon på dag tid så kan jag'' okej bra för jag måste vara klar imogon :((( aja det var ju värrttttzzZz ett försök iaf. Orkar inte plugga mer nu får hitta på nått kul ett tag typ...?

HannaH

Tja du Elin...

Ja Elin la ju in en... ja någor på T och w e glöm det jag kollar vad det var se... å just Taiwanesisk låt och därför bestämde jag mig för att lägga upp en japansk låt, vist det e en Naruto låt men jag tror till och med att icke Naruto fan kan gilla Naruto musik för det äger! iaf det här e inte den bästa Naruto theme songen men den senaste och den e brrrraaaaaa!!!!!!!!!!!!!! :) :D! Så här e den lyssna och njut haha lolzzZZ iaf ni kan ju alltid kolla me och se hur awesome Naruto e! :) ;)




HannaH

Ny kategori

Jag har lagt till en ny kategori: Musik och Videos. Elise och Hannah vet att jag inte gillar när dem inte använder rätt kategori.

Jag hittade en bra låt på kinesiska, visserligen inte min favorit, men ändå. Gruppen heter S.H.E och är taiwanesiskt, inte kinesiskt

Elin♥

hatar matte!

Jag räknar rätt så svaret borde vara rätt men det e inte rätt! gaaaaaaaah det går ju säääämst i matten. Men snart så får jag iaf hjälp av pappa hoppas att han fattar!
Det e igentligen inte så svårt jag ska bara multiplicera bråk men jag fattar ju inget!! Men jag var nära på att få rätt svar :) fast det hjälper ju inte :( Om pappa inte vet vad jag ska göra så får jag fråga min matte lärare imorgon, Men jag vill inte att hon ska tro att jag e super dålig för jag frågar henne alltid om saker jag inte fattar. Vist hon tycker säkert att det e bra att jag frågar men ee jag vet inte. JAG BLIR GALEN! hoppas att pappa vet! No:n går ganska bra iaf :) Engelskan kan jag ju hyfsat eller tja jag kunde det igår iaf ;) Nu vill jag sluta plugga men kan inte för jag har såååå mycket plugg 8:an ÄGER!!! Wiiiiiiiii!!!!! eller inte... Varför måste vi få så himla mycket för?!!?!??!???!?!?
Jag hoppas att NO-provet går bra iaf jag tror att det gört det :) men man vet aldrig :P
Nej nu måste jag gå till pappa jag tror att han har glömt mig.... suck.....
HannaH



ps. här är en bra låt att plugga till :) det e the guillotine part 3 från escape the fates
nya skiva :)


fortfarande plugg :P

Jag har inte pluggat någon NO idag och jag har ju prov imorgon så jag borde värkligen göra det :P Sen visade det sig att 60+ arbetet och Engelska arbetet ska vara inlämmnat nästa vecka. Jag trodde att det typ var tre veckor kvar på 60+ arbetet så det måste jag också göra :/ börjar bli mycket nu men jag hatar att plugga! jag antar att jag inte e den enda men iaf...... okej jag borde värkligen plugga nu! kom just på att jag måste plugga matte me :( och sen kolla igenom engelska glossorna så jag måste värkligen sluta nu! see you ;)
HannaH

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Har precis kommit hem från skolan. Men inte mycket vila nu inte för jag måste dra till trummorna snart och när jag trummat klart så måste jag skynda mig hem så att jag hinner till stallet:P men de är det värt :)
Aja måste dra. Tjo...
HannaH

:):

Nu får jag sova wiiiiiii men som vanligt så e jag inte trött längre :P
jag tror att det e imorgon som imorgon så e det nattöppet för Assassins creed broderhood och jag vill gå men det finns ju ingen att gå med. Jag har frågat några eller okej bara Sara men jag tror inte att Elin eller Elise skulle gå heller. De vet knappt vad det e för nåt. suck... aja jag får skippa det :(
Nu ska jag försöka hitta en bra sida att läsa one piece på :)

okej jag orkade inte leta efter nån bild så det fick bli den här :)
HannaH

NARUTO vs TWILIGHT

Idag kom min ''tavla'' eller matrialet e vaxduk... men aja jag gillar den. Tja Elin har ju pratat om faser och Nu e jag ju inne i Naruto fasen... så ut med twilight in me naruto. På den här ''tavlan'' så e Minato Namikaze 4th Hokage och Narutos pappa på, alltså allt det e Minato inte tre personer bara en :p
så jag har tänkt att jag ska sätta upp den där min twilight tja nått hänger och jaa e jag vet inte men där får den hänga :)

In med Naruto


Ut me twilight ;)
HannaH

Grattis till oss

Hum... de andra missade att vi har lagt upp vårat 200 inlägg. De här är typ 207
♥♥♥♥♥Elin♥♥♥♥♥

Som Elin sa...

Vi ska typ praoa när det e viakvällen så då e frågan måse vi gå på viakvällen? Jag menar jag vet ju inte vilken dag viakvällen e på men jag kanske måste jobba sent nån gång och i sånna fall hinner jag inte. Jag kan ju inte vara den enda med det problemet. Och hur ska vi 8or förbreda viakvällen? Man ska ju alltid göra något speciellt på viakvällen sist så gjorde vi filmer fast a våran blev cencurerad, men det e en annan historia.... iaf ska vi vara me på via kvällen eller inte??? Om jag jobbar kan jag ju inte vara med. Jag ska ju praoa i stan så det tar ju ett tag att åka hem med :P Men jag behöver igentligen inte tänka på det nu för det e i februari :p men iaf...

Våra fina skola... eller inte bara döda växter :P
HannaH

plugga plugga

plugga e typ det värsta som finns! Men jag måste plugga såklart :P vi har ju no prov på torsdag och så har vi engeska till nån dag vet inte vilken fast det har jag pluggat på så jag kan det :) men NO:n e ju såå jobbig att plugga till! Jag kan ju lite av det vi ska kunna men sen ska vi veta vad som händer om man gör olika ''expriment'' så det måste vi kunna utan till här e en av dom:

Natrium, Na
Natrium är en oädel metall som reagerar häftigt med vatten. Vid denna reaktion bildas natriumhydroxid och vätgas. Natrium brinner med en gul låga

Natrium + vatten → Natriumhydroxid + väte

Na + H2O → NaOH + H

sen e det typ 2 till som vi ska kunna :/
Jag fattar typ inte ens vad det betyder men jag antar att det räcker ifall jag lär mig det här utantill då borde jag klara provet om jag lixom fattar vad jag ska skriva var... sen e det 15 frågor till vi ska kunna :P en del e jätte svåra :(

Visste du att argon (en ädelgas) används i glödlampor? om du inte visste det
LÄR DIG för du kommer ha så mycket nytta av att kunna det....
HannaH

hahahahahaha

PANSIONÄRSJÄVLAR

kram

Skriskor och sös


Hejsan!!!
Idag gick jag upp kl. 06.00 tidigt för en tjej som går upp kl 07.30 på morgonen när skolan börjar kl 08.10 jättebra tycker jag!! Ja i alla fall så åkte jag med pappa in till sös och tog typ något stick prov på min knöl jag har på nyckelbenet men doktorn sa att det kan vara från livmoderhalscanser sprutan lite underligt... På vägen till stick prov saken gick vi förbi avdrlingen för ortopedopartion där stog massa folk med sådana blåa plast påsar på huvudet och munskydd läskigt efter som jag inte gilla sjukhus miljöer så mycket. Fick åka tog hem själv tråkigt men som tur hade jag min braiga bok med mig Revolt!!!!
sedan på eftermiddagen åkte vi skriskor med skolan inte så kul eftersom det finns inget att göra förutom att öva på översteg
, spela hockey ochleka kom under hökens vingar. MMM JÄTTE kul!!!
ha´de
kramiz

okay

Nog med sladd problem.
Nu ska jag sova men nu är jag inte trött längre :p ganska jobbigt faktiskt. Hoppas att jag lyckas somna tog lång tid igår för då var jag inte heller trött. Aja ska kolla en snabb grej på Naruto sen ska jag soooovaaa
gooooood naatttttttzzzzz
HannaH

suck

Okej jag behövde bara gå ner till pappa så funka sladden :p så var det sist den gick sönder med :P tja det e ju tur att det funkar iaf :) men jag måste kolla fall jag kan köpa en ny sladd iaf för den e ju fortfarande trasig det e ju inte så att min pappa e någon sorts trolkarl som kan laga den :P ;)
HannaH

GAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laddaren till min dator e typ paj så jag kan typ inte ladda min dator det går bara ibland. Jag tror inte att man kan köpa en laddare till min dator heller gaaaaaaaaaah vad ska jag göra???? om jag inte kan ladda datan så kan jag inte använda den så länge till. Måste höra me pappa! Jag tror att jag gör det nu. tjo så länge eller för alltid ifall jag inte får min laddare att funka.
HannaH

¨¨

Idag har jag varit med Sara vi har pluggat till NO provet som vi har på torsdag och så har vi kollat på Naruto. Sara har ju också blivit ett Naruto fan nu :P :) Det gick inte jätte bra med pluggningen för det var svårt att koncentrera sig, men tillslut så lyckades vi plugga en del jag kan nog lite mer än hälften till provet nu :) Sen blev det bara Naruto hon kolla på Naruto och jag spelade Naruto, sen kollade båda :)
idag har vi också fått tillbaka SO-provet och våra noveller som vi skrev i svenskan jag är nöjd med båda :)
Nu e jag typ super trött men orkar inte sova ännu jag menar klockan är ju inte ens 22.00 ännu den e bara lite över 21.00 men jag kan ju alltid sova tidigt. Men jag vill inte att det ska bli morgon för jag vill inte åka skridskor :p den här gången så ska vi inte åka ''fritt'' utan vi ska typ ha en lektion. Mats sa att vi också skulle åka baklänges och det e jag sämst på hoppas att det inte blir ''köttbullen'' eller vad det heter för tja jag är sämst på det med. Jag kan bara åka fram och svänga jag kan bromsa lite men jag åker oftast inte så fort så att jag måste vara särskilt skicklig på att stanna så det e ju tur :) men jag hoppas att jag inte får problem imorgon iaf! ;)
HannaH

Bokenkät, del 1

De här är del1 och del2 kommer kanske imorgon, om jag orkar.
Enkäten hittade jag på en bok-blogg som jag följer

1. Favoritbok i barndomen?
Tro de eller ej men jag läste inte så mycket när jag var liten. Kanske Sandvargen av Åsa Lind
2. Vad läser du just nu?
Blood Promise av Richelle Mead
3. Vilka böcker har du reserverade på biblioteket?
Löftet av Richelle Mead, jag läser serien på både sv. och eng. Ja de är samma bok
4. Dålig bokvana? 
Äh... Jag tror att jag sätter lite för högga krav och blir besviken när uppföljaren inte är lika bra som de första delen av en serie.
5. Vad har du för tillfället hemlånat från biblioteket?
Stora: Fångad av Lucy Christopher och Sprickor och honungslim av Linzi Glass
Skolan: Häxa-bortom tiden av Celia Rees
6. Har du en läsplatta?
Nej, skulle villja testa, men jag vill inte att tekniken ska ta över för mycket och när den ersätter böcker är de kör mycket.
7. Föredrar du att läsa en bok åt gången eller flera på en gång (slalomläsning)?
Ibland kan de vara skönt att lägga ifrån sig en bok om jag är trött på den och istället plockar upp en lättsammare bok som jag redan läst för att inte den andra boken ska kännas som en börda, men annars läser jag hällst en åt gången.
8. Har dina läsvanor ändrats sedan du började blogga?
Nä, men sen bloggar jag inte bara om böcker, även om vissa tycker de
9. Sämsta boken du läst i år?
tyvär måste jag säga Berusad av evigt liv av Melissa Marr
10. Bästa boken du läst i år?
De är svårare eftersom jag läst många bra böcker
11. Hur ofta läser du utanför din egen bekvämlighetszon?
Inte ofta, en bok om året kanske
12. Vilken är din läsebekvämlighetszon?
Fantasy och ungdomsböcker. Kanske vissa klassiker, jag menar de blev ju klassiker av en anledning
13. Kan du läsa på bussen?
Nä, jag mår dåligt på bussar utan att läsa. De är lättare på tåg
14. Vilken är din favoritplats att läsa på?
Sängen eller soffan
 15. Vad anser du om att låna ut böcker? Regler?
De är olika. Till min mamma går de bra eftersom jag kan hålla ett öga på dem. Till kompisar lånnar jag bara ut om jag vett att de är EXTREMT försiktiga
16. Viker du hundöron i dina böcker?
NEJ! Vilken sjuk människa gör de?!
17. Skriver du någonsin i bokens marginaler?
Nja, inte i margenalen men i pärmarna om jag typ har fått dem skriver jag från vem och när.
18. I studierelaterade böcker då?
Bara om de är mina, vilket dem nästan aldrig är
19. Vilket är ditt favoritspråk att läsa böcker på?
Svenska. Jag har just börjat läsa på engelska.
20. Vad får dig att älska en bok?
Handlingen ska vara djupare än en vattenpöll. De ska hända saker hella tiden även fast de inte är så stora saker. De kan vara helt oviktigt till handlingen men en kul grej att vetta. Karaktärerna ska vara färgstarka. Slutet ska inte vara fram hastat.
 21. Vad inspirerar dig att rekommendera en bok?
Om jag vett vad den personen gillar för böcker tipsar jag om en bok som jag gillar och vad som kan passa personen. De är roligast att rekomendera till någon som har samma smak som ensjälv. 
 22. Favoritgenre?
Kärlek, de måste vara (som sagt) djupare än en vattenpöll
23. Genre du sällan läser (men önskar att du gjorde oftare)?
Historiska böcker. Om de är realistiskt skrivet är de både roligt och lärorikt ;) Lite fler klassiska böcker också
24. Favoritbiografi?
Vingklippt ängel av Berny Pålsson
25. Har du någonsin läst en självhjälpsbok? 
Nej

Elin♥ såklart

Onödigt, jag vet

Igår, söndag, interjuvade jag min mormor. De gick ganska bra.
De var också farsdag som ni kanske vet. Mamma bjöd då mormor och morfar på middag. De passade ju bra eftersom jag ändå skulle träffa dem.
ONÖDIG INFO.
Hon lagade kropkakor. Om ni inte vet vad de är kan jag berätta att de är potatis-degg med kött i. Man kan antingen koka, koka de i mjölk eller steka de. Vi åt de med lingonsylt och smält smör. De kanske inte låter så gott men de är faktiskt okej, och de är typ min morfars fav. mat. Sa ju att de här var onödigt.
ONÖDIG INFO. SLUT
Idag fick vi också tillbaka SO-provet som vi gjorde innan höstlovet, de gick ganska bra, och novellen som vi också skrev innan lovet. De gick inte bra, eller nja, den blev okej men jag är inte nöjd.

Just nu min fav. låt
Elin♥

14-nov-2010

Idag så har det varit en helt vanlig söndag. Jag går upp vid 12 äter frukost, kollar på naruto,äter lunch,kollar på naruto 15.30 sover... och vakna nu och klockan e typ 17.30. Och nu vet jag inte vad jag ska göra. Men sen efter maten kommer jag förmodligen gå in i Dylans rum. (kanske plugga) sen kommer jag kolla på naruto och sen kommer jag att sova. Och imorgon är det skola så det e ju sääämst. Aja helt okej dag iiiaaaaffff

här är en bild från Thiland
HannaH

haha

Jag kolla på en översättnings sida vad Uzumaki betyde eftersom det är Narutos klan namn han heter ju Naruto Uzumaki.
iaf när jag gjorde det så fick jag svaret bubbelpool hahaha. Jag viste redan innan att Naruto är en sorts mat typ en vitgrej med en råsa snör i. Men det stod också att det betydde strömvirvel vilket är mer realistiskt eftersom Narutos klan märke är en virvel. Man kan också se Uzumakis klan märke i ninetails seal, men det kanske inte e så konstigt eftersom det var uzumaki klanen som skapade det. Jag börjar inse nu att det inte var så kul eftersom det inte betydde bubbelpool. Aja det var kul ett tag :P ;)


Maten Naruto

Uzumaki klan märke

Ninetails seal.

HannaH

;:;:;:;:;:;:;:

Middagen avklarad. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu (som vanligt) Ni kanske har börjat förstå att jag är en ganska rastlös persorn. Men jag ska nog hålla på lite mer me datan sen ska jag nog spela ett nytt spel jag köpt. Men nu hör jag Naruto musik ifrån Dylans rum och blir sugen på att kolla på Naruto.. vi får se vad jag hittar på. något me Naruto lär det bli. Är ni förvånade? vår blogg e ganska skum för jag skriver typ bara om Naruto Elin skriver typ bara om böker och elise skriver nästan aldrig :P
nej jag ska kolla på naruto pain fighten (inte hela) kanske läser det senaste kapitlet också får se vad som händer..

här är vårat klass fotto
HannaH

!"#¤%&/()=?`

Jag har ganska trizzZt vet inte vad jag ska gört för ''våra'' gäster kommer när som helst så man känner ju inte för att börja göra något :P Men ett blogg inlägg kanske jag hinner tänkte jag. Men kanske inte det roligaste inlägget. syslöjds redovisningen gick okay, hade ingen data på svenskan men det gick bra iaf :) sen på spanskan så var vi tvungna att byta platser så jag sitter brevid Henrik från min klass och inte Sara )= och ja mentorstiden var trizzt... det känndes som en jättelång lektion. men det gör inte så mycket. okej jag hann inte göra inlägget innan de kom men nu lägger jag upp det iaf.

HannaH

Stora hjärnor tänker lika

Elise sa att jag hade fått iden till att skicka efter saker från panduro från henne, men jag har faktiskt vettat de ett tag, eftersom både jag och min mamma är GANSKA pyssliga, vi råkade bara beställa samtidigt. Men ni vet ju hur man säger: stora hjärnor tänker lika ;)
Jaja, som hon också sa så har jag köpt en väska som jag kommer att dekorera själv. Problemet är att jag inte vett hur jag vill ha det. Jag har några förslag men vett inte hur jag ska gjöra, och sen har jag lite problem med att starta sånna projekt. De blir liksom inte av. Men med lite tur kanske jag både börjar och hiner göra klart den innom de närmaste tio åren, kanske.
Hur som hällst är den större än den jag har just nu så jag får plats med mycket fler böcker i den.
Kanske någonting sånt här
 


Imorgon, eller möjligen på söndag, ska jag interjuva min mormor för vårat 60+ arbete. Hoppas att de går bra, hon är inte personen som gärna pratar om sigsjälv.
♥Elin♥


fredagzzzzz

På första lektionen så ska jag och Elise redovisa i syslöjd. (hoppas att elise e klart med sitt arbete)
och sen e det svenska hoppas fortfarande på datorerna men jag tror inte att jag kommer att få ha det :/
sen spanska den lektionen e ok för den har jag med Sara, då ska ja lämmna in mitt arbete jag gjort om Sverige. Sen e det lunch men bara i 30min men det e ok för vi skulle ha haft i 45min men eftersom vi har i 30minuter så får vi sluta en kvart tidigare :) så efter lunchen är det mentorstid. Jag vet inte vad vi ska göra på mentorstiden men det spelar ingen roll för vi slutar 13.15 då borde jag stå ut med vad som än händer eller....?
sen får jag äntligen komma hem, men på kvällen så kommer Dylans kompis Cj och hans föreldrar hit, inte för att jag har något emot dem men det e trizzt när de e här för då e ju Dylan bara me Cj vad ska jag gört då? suck....
vet inte vad jag ska hitta på nu för jag e klar att gå till skolan men jag börjar om 40min och det tar typ 5min att gå till skolan så jag behöver inte gå ännu.

HannaH

THERE ARE NO ENEMIES HERE! THERE ARE ONLY SHINOBI!!

senaste kapitlet äggggdeezzz!!!!!! fast det var sååå kort :( det e synd att det bara kommer ett kapitel i veckan fast jag e glad att det kommer ett kapitel iaf för det hade ju varit trizzt fall det inte kom något kapitel alls. Jag har intervjuat min farmor idag det gick bra :) . vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu men jag kommer nog på något. jag hoppas att vi får ha datorer på svenskan imorgon det hade varit bra för då kan jag göra ett släktträd.
blir nog inga fler inlägg idag så god natt eller nåt....
tjorå

här är alla jinchuurikis
HannaH

jaha

det här e också en jobbig skol dag, vet inte varför torsdagar e alltid trizzta i skolan :P sen när jag kommer hem ska jag intervjua min farmor till 60+ arbetet. sen släpps ett nytt Naruto avsnitt men det e bara en filler så ganska trizt. det som däremot äger idag e att ett nytt naruto kapitel också släpps idag så det måste jag läsa! :D måste typ gå till skolan snart tjo...
HannaH

sääämst jag hoppas att de fixar det för annars e ju spelet typ förstört











HannaH

dålig dag

Orkar inte gå till skolan! först är det lektioner sen ska vi åka skridskor och jag vet inte hur jag ska komma hem sen men jag hoppas på att man kan åka buss me klassen eller nåt :p sen kommer jag förmodligen inte kunna rida idag :( så det e ju inte min tur dag allt e sääääääämst :P
HannaH

hmm.....

tja elise har ju redan skrivit om det dåliga vädret men jag måste rätta henne  DET ÄR KNAPPT 40M FRÅN SKOLAN TILL DIG! Sen är det inte ''HannaH språk'' det heter shuriken du kan söka på google. Och ljud bok och bok är ju vist samma sak det finns en skillnad och det är att du inte läser själv, det är ju som om någon läser högt för en det e ju samma bok.
nog om Elise. Jag vek en till större shuriken idag om tejpa hela med svart tejp, den blev ganska bra :)
imorgon ska vi åka skridskor det känns jobbigt lite kul eller nej bara jobbigt. jag har ingen hjälm så jag hoppas att jag kan låna det där jag har skridskor iaf. Jag kommer inte på något mera att skriva om nu men aa vet inte tjorå....

här är den shuriken jag vek idag och en jag vek igår kolla skillnaden på
storlek.
HannaH

blött och kalt

Idag denna domerdag, nej jag skoja men det är väldigt blött och kalt för det snöar ju denna dag, snöstorm (och då menar jag verkligen STORM) och sen faller den till marken och blir slask. Det var jobbigt att gå dom 100 metrarna från skolan och det jag skojar jag inte om, fast det är nog jobbigare för Elin som bor längre bort än jag...
igår lärde Hannah mig att vika kastsjärnor(shurkens på Hannahs spåk) vilket är kul men det är bara att vika dom som är kul sen kan man ju inte använda den till något, jag ger bort mina till gustav eller någon annan av killarna. dom tycker dom är coola och kasta på folk.
jag inte fått mitt panduro paket än men längtar efter den. Jag bloggar så fort jag får det jag lovar, jag kan även ta ett foto och skriva vad jag har fått!!=) Elin har också blivit lite intresserad av det där tack vare mig fast hon gör lite andra saker än jag, hon har sagt att hon ska göra en väska men det får hon berätta mer om tycker jag, skriva på bloggen!!!
PS. hannah det är stor skilnad på ljud böcker och vanliga böcker.DS


cool kastsjärna
kram

Shuriken

Jag har lärt mig att vika shurikens =) har vikt några på lektionerna idag. Jag har också lärt Elise att vika det gick ju ganska bra :) första dan efter höstlovet har varit trizzt men det är nog inte så konstigt för skola är ju inte så super kul. Sen har vi fått ett arbete i sv att vi ska intervjua en persorn som är 60+ jag har valt att intervjua min farmor så hon kommer hit på torsdag :) farfar skulle änså hit så då följer hon med :)
Idag satt jag också hellt lugnt och kollade på en film men helt plötsligt så dök justin bieber upp så då ansåg jag att filmen var för dålig för att kolla på så jag sluta kolla och gick till mitt rum och ja.. kolla på naruto man lär sig så mycket av att kolla om på de gammla episoderna, jag lärde mig en jätte viktig sak idag. den var ganska uppenbar men jag tror inte att folk tänker så mycket på den... nu e klockan typ 23:30 jag vill sova så att jag inte e trött imorgon men problemet är att jag inte är trött alls nu och jag kommer ändå inte kunna sova :p så jag ska nog läsa lite Naruto och se vad som om jag blir tröttare om inte så tänker jag försöka sova iaf.

mina shurkens, haha ser lite fail ut

riktig shuriken
HannaH

Elise

Det är ju kul att se att Elise fortfarande bloggar. Men hon skrev att hennes inlägg inte skulle vara likt elins eller mitt. Men trotts allt så var det ganska likt elins. En ljud bok men jaja. Glad att hon skriver något iaf. Det känns som att jag skriver för många inlägg vilket jag inte gör de skriver för få...
HannaH

Lov

Snart är lovet över. De har gått lite för fort, tycker jag. Jag har iprinsip bara läst käns de som. I onstas var jag, mamma och Anna i handen och då köpte jag tre böcker. (Sluta himla med ögonen) De var tre-för-två pris så jag köpte några böcker från en serie som jag redan har läst på svenska. De här var på engelska och jag har inte kunnat sluta läsa sedan jag fick dem i handen :D


Vampire Academy: 1 delen. Jag köpte den inte men har läst den på sv.
Frostbite: 2 delen. Har köpt och läst på både sv. och eng.
Shadow Kiss: 3 delen. Har köpt och läst på både sv. och eng.
Blood Promise: 4 delen. Köpte den istellet för 1. Har bara börjat att läsa den på eng. men kommer nog att läsa den på sv. också.
Spirit Bound: 5 delen. Har inte kommit ut på sv. ännu

♥Elin♥

Utkast: Nov. 6, 2010

Hejsan sverige, europa, världen, universum, okej det är inte så många som kollar på våran blogg men en då. här kommer ett inlägg som inte är likt hannahs naroto inlägg och elins bok inlägg!!!
igår "hörde" jag ut mammas ljudbok "den farliga leken" av mari jungstet väldigt spännande och bra kriminal-roman att rekomendrar för almänheten!!
jag har bestält saker från panduro och kan knapt vänta till jag får dom!! har bestält saker som julsaker och klistermärken ochså:)
nu håller jag på med boken "revolt" den tredje boken i hungerspelen, inte fasnat för den direkt men det kommer:)
KRAMIZZ

Kushina Uzumaki

Ok här e lite om Kushina, jag skulle ju skriva lite om fiktiva persorner och jag har bara skrivit om deidara än så länge.

Kushina flyttade till Konoha när hon var genin (första ninja nivån)
Första dagen i hennes skola så skulle de säga vad de ville bli när de blev stora. Kushina ville imponera på alla så hon sa att hon ville bli den första kvinnliga hokagen. Men de i hennes klass tyckte inte om henne för det. Hon kom från en anna by och sa att hon ville bli hokage. Så då började de reta henne.
Kushian hadde en speciel chakra och på grund av det så kiddnapade några personer från Kumogakure henne. Men för att lämmna ett spår efter sig så att hon kunnde bli räddad så använde hon sitt röda hår och släpte det på marken. Konoha fixade en grupp på en gång som skulle ut och leta efter henne men ingen hittade henne. Men Minato (narutos pappa) upptäckte håret och räddade kushina. Sen har de två varit tillsammans sen dess. Men kushina har också varit ninetails jinchuriki. (den som har ninetails inom sig) hon blev det eftersom hennes chakra ansågs stark nog för att kunna kontrolera ninetails. Hon viste inget när hon kom till stället där hon skulle bli den nya jinchurikin och hon blev chockad när hon fick veta det.och hon blev nästan krossad av ensamheten av att vara jinchuriki. Men Kushina kunde bli lycklig igen, tack vare Minato.
Sedan när hon skulle föda Naruto så gjordes stora förbresdelser eftersom det fanns stor change att ninetails skulle kunna bryta sig ut. hon fick inte vara kvar i byn eftersom det skulle kunna vara farligt. Hon hade några personer med sig. Och undertiden så höll Minato koll på att ninetails inte kom ut. Men när Naruto hade födds så kom en man och tog Naruto. Och sa att om Minato inte lämnade Kushina så skulle han döda Naruto. Minato räddade Naruto. Men fick problem när han skulle tillbaka till Kushina. Ninetails kom ut. och mannen som hade tagit Naruto kunde styra den. Han styrde den in mot Konoha och förstörde byn. Minato hade inget annat val då än att rädda Konoha eftersom han var hokage. Han kollade så att Kushina var ok och sedan fortsatte han mot hidden leaf. Men det hella slutar med att Minato sealar Nineatils i Naruto och med den jutsun så dör han. han sealade också lite av hans chakra och lite av Kushinas så att de skulle kunna dyka upp ifall Naruto behövde hjälp av dem. Som Minato gjorde när Naruto höll på att bli ninetails och som kushina gjorde när Naruto försökte tämja ninetails. Men Kushina dog också då. Och ja jag vet inte så mycket mera om henne.  

Hon tillhörde Uzushiogakure

Och sen Konohagakure      

Kushina och Minato
HannaH








manga

okay jag har börjat läsa naruto mangan.eller har läst klart den. (kunnde inte vänta, jag stod inte ut med alla fillers.) men det kommer ett nytt kapitell en gång i veckan så det är ganska lugnt. men det slutade så bra sist. men iaf
sluta läsa om du inte vill veta mer.
det var kul när naruto skulle tämja ninetails för då dök kushina up (narutos döda mamma) naruto visst inte att det var hans mamma, det var så här
Kushina: Naruto
Naruto: what? What's a person doing here? And how do you know my name?
Kushina: Oh... that's right... Ok... try to guess who I am Naruto
Naruto: .... It can't be...!
Kushina: Have you got it?
Naruto: You! you're the ninetails true form!!
hahaha epic fail Naruto!
men det har hänt så mycket mer. sakura försökte döda sasuke och sasuke försökte döda sakura två gånger. Danzo dog i fighten mot sasuke och han hade en hel arm full med sharingans! Och nu har ett krig precis starta. Madara vill få tag på Naruto och Killer bee. och om han får dom så kan han styra världen genom att göra månen till ett jätte stort sharingan öga. Men eftersom ingen kage skulle kunna tänka sig att ge naruto och killer bee så startades ett krig som naruto inte vet någonting om. för de behöver gömma honom eftersom han är den de vill åt i akatsuki och om Naruto visste att det var krig så skulle han inte låta dom gömma honom. aja längtar tills jag får läsa vidare!
så här hetter sidan jag läser på manga.animea.net jag vet inte hur man länkar ännu så du får nöja dig med namnet.


HannaH


RSS 2.0