Sakura Haruno

Sakura är en Kunoichi från Konohagaakure.
Sakura var kär i Sasuke som nästan alla tjejer var då. När hon sedan blev en genin (första ninja nivån) så skulle alla som blivit genins delas in i grupper alla grupper skulle innehålla 3genins och en jonin (högsta ninja nivån,efter hokage) Hon hamnade med Naruto vilket hon tyckte var sämst. Men hon hamnade också med Sasuke. Det var hon däremot glad över. Deras första stora uppdrag var att skydda en person från Zabuza. Sen började chunin exame (chunin är 2ninja nivån) Det var första gången hon träffade Orochimaru som gav Sasuke ett curse mark.
Sakura blev ingen Chunin den gången, hon och Ino Yamanaka slogs mot varandra i tredje delen av chunin exame och båda förlorade. Ino och Sakura har varit revaler i många år.
Lite senare i serien så tänker Sasuke lämna Konoha och joina Orochimaru för att få mer kraft. Sakura gjorde allt hon kunde för att stoppa Sasuke men hon misslyckas.
Naruto Shippuden:
När Naruto kommer tillbaka till Konoha efter flera års träning så har Sakura blivit Chunin. Hon har också blivit en medical ninja.
Sakura och Naruto blir ett team igen med Kakashi som ledare. Deras först uppdrag blir att rädda kazakagen Gaara från Akatsuki. Sakura fick sloss tillsammans med lady Chiyo mot Akatsuki medlemmen Sasori. Sasori var en puppet master, lady chiyo med. Det slutar med att de vinner fighten men Garra dör. Men chiyo kan en jutsu som kan få Gaara till liv igen av kostnad av sitt eget liv.
Sen har de fått information om var Sasuke kan vara Sakura och Naruto vill ta sig dit men Kakashi är skadad så han kan inte följa med, och Sakura och Naruto får inte åka själva, då bildar de team med Sai och Yamato. De träffar Sasuke men han drar snabbt igen. Sasuke var också mycket starkare än alla dom tillsammans så de borde ha vara glada över att han inte stannade.
Senare så inser Sakura att Saskue är väldigt farlig, hon försöker att få Naruto att inte följa efter Sasuke genom att säga att hon är kär i honom och inte bryr sig om Sasuke längre. Naruto går inte på det och Sakura bestämmer sig för att döda Sasuke. Hon drar efter Sasuke. När hon sedan hittar Sasuke så säger hon att hon vill lämna Konoha och följa med honom. Sasuke säger att om hon kan döda en person som var hans gamla medlem som låg halvdöd på marken så skulle hon få följa med honom. Men Sasuke lurade henne bara och försökte döda Sakura men Kakashi kom precis i tid för att rädda henne. Sedan så lyckas hon få ett läge att döda Sasuke men hon kunde inte göra det... då tar Sasuke changes att döda henne men då kommer Naruto precis i tid för att rädda henne. Sasuke drar med Madara Uchiha, och Sakura och de andra drar tillbaka till Konoha.

HannaH

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0