Kushina Uzumaki

Ok här e lite om Kushina, jag skulle ju skriva lite om fiktiva persorner och jag har bara skrivit om deidara än så länge.

Kushina flyttade till Konoha när hon var genin (första ninja nivån)
Första dagen i hennes skola så skulle de säga vad de ville bli när de blev stora. Kushina ville imponera på alla så hon sa att hon ville bli den första kvinnliga hokagen. Men de i hennes klass tyckte inte om henne för det. Hon kom från en anna by och sa att hon ville bli hokage. Så då började de reta henne.
Kushian hadde en speciel chakra och på grund av det så kiddnapade några personer från Kumogakure henne. Men för att lämmna ett spår efter sig så att hon kunnde bli räddad så använde hon sitt röda hår och släpte det på marken. Konoha fixade en grupp på en gång som skulle ut och leta efter henne men ingen hittade henne. Men Minato (narutos pappa) upptäckte håret och räddade kushina. Sen har de två varit tillsammans sen dess. Men kushina har också varit ninetails jinchuriki. (den som har ninetails inom sig) hon blev det eftersom hennes chakra ansågs stark nog för att kunna kontrolera ninetails. Hon viste inget när hon kom till stället där hon skulle bli den nya jinchurikin och hon blev chockad när hon fick veta det.och hon blev nästan krossad av ensamheten av att vara jinchuriki. Men Kushina kunde bli lycklig igen, tack vare Minato.
Sedan när hon skulle föda Naruto så gjordes stora förbresdelser eftersom det fanns stor change att ninetails skulle kunna bryta sig ut. hon fick inte vara kvar i byn eftersom det skulle kunna vara farligt. Hon hade några personer med sig. Och undertiden så höll Minato koll på att ninetails inte kom ut. Men när Naruto hade födds så kom en man och tog Naruto. Och sa att om Minato inte lämnade Kushina så skulle han döda Naruto. Minato räddade Naruto. Men fick problem när han skulle tillbaka till Kushina. Ninetails kom ut. och mannen som hade tagit Naruto kunde styra den. Han styrde den in mot Konoha och förstörde byn. Minato hade inget annat val då än att rädda Konoha eftersom han var hokage. Han kollade så att Kushina var ok och sedan fortsatte han mot hidden leaf. Men det hella slutar med att Minato sealar Nineatils i Naruto och med den jutsun så dör han. han sealade också lite av hans chakra och lite av Kushinas så att de skulle kunna dyka upp ifall Naruto behövde hjälp av dem. Som Minato gjorde när Naruto höll på att bli ninetails och som kushina gjorde när Naruto försökte tämja ninetails. Men Kushina dog också då. Och ja jag vet inte så mycket mera om henne.  

Hon tillhörde Uzushiogakure

Och sen Konohagakure      

Kushina och Minato
HannaH








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0