Via - Bålstad

Via van en innebendy-match mot Bålsta!
De var SÅ spännande, för Bålsta är en skola med innebandy som inriktning, alltså fokuserar de så mycket som möjligt på innebandy. Och de märktes. De var jätte bra, de måste man säga. Första halvleken slutade 2-1 till Via, men Bålsta hade gjort de första målet. Sen gick de uppåååt för Via, och andra halvlek slutade 8-2 till våran skola! Sen vissade sig all möda den andra skolan hade lagt ner för helt plötsligt rammlade de in massor med mål och när de närmade sig slutet stod de 8-7, fortfarande till oss men ändå. Sen när de bara var ett par minuter kvar blev de 9-7 , för Via, och de var så spelet slutade.
De var tre kedjor med fem spelare i varje plus målvakt. Bålsta hade en tjej med så via hade också de. De var bara de att Bålstatjejen inte spelade nånting. Tjejen från våran skola var med i en av kedorna, precis som killarna, och för att vara ärlig är hon bättre än vissa.